Gå til innhold

Alle Linux-brukere hackere?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-12-11 22:38, skrev olsen:

DeCSS 2.0, som fremdeles ikke er utgitt (håper Jon gir det ut på pur skitt), såg vist ut som om det skulle lisensieres under GPL. Det hadde forklaringer til koden etc. ifølge itavisen that is.


Og så vidt jeg husker så ble koden publisert sammen med DeCSS 1.0, men ble fjernet når han ble tiltalt, ikke når han oppdaget at han hadde publisert kildekoden ved en "feiltagelse".


Han måtte gi ut koden. Han har gjort det. Her har du den.

http://decss.zoy.org/

http://www-2.cs.cmu.edu/~dst/DeCSS/Gallery/

Nye versjoner av finnes kanskje her:

http://www.linuxvideo.org/

 

 

 

Det paradoksale er jo at en ikke trenger noen kjent CSS-nøkkel lenger:

http://www-2.cs.cmu.edu/~dst/DeCSS/Gallery/DeCSSplus/

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-10 19:03, skrev MaxPain:

Quote:


Hadde forresten vært moro å tatt en tur hjem til økokrim gjengen som driver med denne saken.. tatt en titt på PC'en til dems unger eller rett å slett dems egen. - tror ikke alle hadde hatt alle sine lisensavtaler helt i orden.


 

Ett av de mer latterlige utsagna i denne tråden iallefall. Hva får deg til å tro at de ikke har lisenser? For "alle" andre har ikke, så da må de også være slik? Det finnes faktisk folk som kjører lovlig hjemme også. Diverse hjemmepc ordninger som software følger med på etc etc.

 

Blir så ufattelig lei av denne holdninga at "ALLE" driver med warez og piratkopiering.

 

Hva som får meg til å tro at økokrim mennesker ikke er engler? Enkelt: de er mennesker. Sier ikke at alle kopierer, og mange kan sikkert ha sitt på det tørre. MEN; det er ikke lett å holde seg til alle lover. F.eks dette med at ett program kun kan være innstallert på en PC. Se for deg økomrim mann1 har en pc selv, og sønnen har en. Økokrimm mann1 fikk med seg office 2000 på hjemme pakke løsningen og denne installerer han også på PC'en til sønnen. For vedkommende virker det ikke som om han har gjort noe galt, men har han egentlig lov? Er ikke lisensen at en kun skal ha det installert på en PC? Eller at også økokrim foretrekker sone1 filmer er vell heller ikke så veldig umulig? - Kjenner som sagt folk som jobber i politiet og alle dem har ikke bare rent mel i posen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...