Gå til innhold

Når kommer Nvidia 8000 serien til bærbar? ca pris?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjermkort i nVidias G80-serie for bærbare er antydet til tredje kvartal i år. Prisen på maskiner som kommer i salg så sent kan ingen si noe sikkert om da markedsprisene på komponenter og diverse kan/vil endre seg mye frem til da.

 

Det vil dessuten naturligvis komme N80-kort i forskjellige pris/ytelsesklasser, etter hvert skal det komme N80-kort som vil ta over for hele spekteret av dagens G70/G71-kort.

Endret av ventle
Lenke til kommentar

Jeg regner med at disse G80-kortene i begynnelsen kun vil komme til 17-tommere, da kjøleløsningene til disse kortene tar litt plass. Men er det sagt noe om å bringe et G80-kort til 14-15-tommere? Jeg tror det er mange som ønsker seg en 14/15" bærbar, men også ytelsen og funksjonene til et directx 10-kort.

 

Snorre :)

Lenke til kommentar

Så om jeg vil ha bra graffikk må jeg vente til etter sommer ferien for å kjøpe meg pc da :dontgetit: Er en av de heldige med whitbox pc! Men hvor bra graffikkort vil jeg egentlig trenge for å spille C&C3, CS, Rainbow 6 og Commandos Strike Force?

 

Har ett mobility radeon 9700 nå, det funker egentlig veldig bra..hvor dårlig er det i forhold til f.esk G7600?

 

Men kan man anta at prisen vil ligge på ca 15k? Når kommer N80?

 

 

Takk for svar alle sammen!

 

Marius

Lenke til kommentar

spillene du nevner funker fett med Go7600. Klarer å kjøre dem på min CL-56 (tipper det er det du har i dag ettersom det er en whitebox med Radeon 9700). Go7600 er omtrent dobbelt så kraftig som Radeon 9700, avhengig av hvordan det er klokket. Du får jo også 17"-maskiner med ulike varianter av Go7900, så det fins absolutt gode grafikkort i dagens bærbare også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...