Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Gjenoppretting av tapt data [Løst]


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg prøvde akkurat å legge inn Partition Magic 8.0 i windows Vista. Installasjonen gikk greit, men da jeg skulle starte Partition Magic fikk jeg bare error og feilmeldinger. Jeg kom altså aldri inn i progremmet. Jaja da funker ikke partition magic i vista tenkte jeg og uninstallerte programmet. Da fikk jeg plutselig bluescreen og maskinen begynte å dumpe fysisk minne. Maskinen restarta seg og da den starta opp i vista igjen så var plutselig hele partisjonen D: borte! Virker som om den rett og slett har blitt sletta.

 

Noen som har noen tips til hvordan jeg kan få den tilbake, uten å slette alt innholdet? Har alt av dokumenter, bilder og alt mulig der... Har prøvd systemgjennoppretting, men det fungerer ikke.

 

Håper noen kan hjelpe meg med å få tilabake D:

Endret av Predator
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9812398713

Kjenner ikke Vista, men Diskbehandling.

Se om partisjonen er der, men at den bare mangler navnet D:

 

Ellers har PM 8 en boot-disk-dos-light utgave.

Ligger under Tools mappen på cden - om jeg ikke husker feil.

Prøv denne.

Lenke til kommentar
Kjenner ikke Vista, men Diskbehandling.

Se om partisjonen er der, men at den bare mangler navnet D:

 

Ellers har PM 8 en boot-disk-dos-light utgave.

Ligger under Tools mappen på cden - om jeg ikke husker feil.

Prøv denne.

8085259[/snapback]

 

Hei og takk for svar. Har vært i diskbehandling, men partisjonen ligger ikke der! Den ledige plassen ligger der, men ikke som noen partisjon. Kan lage en ny partisjon der, men da får jeg jo ikke tilbake alt som var lagret på partisjonen i utgangspunktet

Lenke til kommentar

Partition Magic er ikke å anbefale hele tiden, og iallefall ikke på nye systemer. Jeg anbefaler deg heller å installere Acronis DiskDirector og lage en bootcd. Da får du et sikkelig program som gjør jobben sin sikkelig. Ellers så kan du laste ned Gparted LiveCD`en. Det er et Linux bassert Partisjoneringsprogram som støtter stortsett det som finnes av filsystemer. NTFS, FAT16 og FAT32 støtter den da selvfølgelig også.

Selv bruker jeg bare Acronis sitt partisjoneringsprogram på Stasjonæren, men når jeg bruker laptopen så bruker jeg det som faller meg inn. Alt annet enn Diskbehandlinga til Windows 2000 og XP så klart :p

Lenke til kommentar

Ser ut som om jeg kan få tak i filene mine med GetDataBack i allefall da. Selv om jeg desverre ikke får kopiert filene med demo versjonen. Så får vel skaffe meg fullversjonen og redde noen viktige filer. Fant ikke ut noen måte som kan gjenopprette hele partisjonen.

 

Prøvde et program som heter testdisk også, det skal kunne gjenopprette partisjoner, men fikk feilmelding om at harddisken min var for liten til at den kunne foreta en gjenoppretting. Harddisken min er på 250Gb og partisjonen var på 200 Gb...

Lenke til kommentar

Ved hjelp av en ekstern harddisk, GetDataBack og masse tid fikk jeg endelig tilbake all den mistede dataen min. Selve partisjonen fikk jeg aldri gjenoppretta, men så lenge alt innholdet ble redda er alt i orden! Så takk for hjelpen alle sammen!!

Endret av Predator
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...