Gå til innhold

Diskusjonstråd til spenningsserien Hombres!


Anbefalte innlegg

Ja da har Hombres startet på TVNorge, så da tenkte jeg at det kom til sin rett å starte denne tråden. Her kan vi da diskutere det som skjer og hvilke forhåpninger vi har videre.

 

Så da er det bare å spytte ut! Hva synes dere om serien?

 

Etter å ha sett de to første episodene synes jeg dette ser bra ut! Tror dette kan bli en bra norsk serie!

 

Serien sendes på TVNorge søndager klokken 21:30 og er delt opp i 16 episoder.

 

For de som ikke helt vet hva serien går ut på. Dette skriver TVNorge om serien:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Fire menn med totalt forskjellig bakgrunn møtes i Stockholm for å planlegge det perfekte kupp - å stjele 354 millioner! Hjernen bak kuppet i Hombres er den småkriminelle finansakrobaten, Pål Skogland. Han får med seg overklassegutten Manne af Ejderhorn, samt brødrene Victor og Emil Carlberg som jobber i det anerkjente fondsfirmaet hvor pengene skal stjeles fra. Men alt går ikke etter planen. Voldsomme hendelser tvinger firkløveret til å ta beslutninger de aldri hadde drømt om å bli konfrontert med. Hva gjør man når det begynner å brenne under føttene? Og hvis penger er det egentlig de har kommet over?

I fengsel fikk Pål Skogland tak i informasjon som kunne føre ham til 354 millioner raske kroner. For å få tak i pengene allierer han seg med de tre andre som hver har spesialkunnskap som er nødvendig for å gjennomføre kuppet.

 

Kuppet går ut på å overføre de 354 millionene til en bank på Mallorca. Pengene finnes på en hemmelig konto i et av landets mest respekterte fondsfirmaer der Victor og Emil jobber. Siden det handler om svarte penger, som egentlig ikke finnes, kommer ingen til å anmelde tyveriet. Det er et sikkert kupp hvor ingen blir skadet, ingen kommer til å merke noe utad og firkløveret blir mangemillionærer over natten. Det perfekte kupp.

 

Transaksjonen gjennomføres perfekt. Men da de ankommer Mallorca begynner marerittet. Hvem er advokaten Ramon Garcia som Pål har fikset? Hvem kan de stole på? Kan de stole på hverandre?

Endret av _Zero
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Virker som en bra serie. Godt konsept, en blanding av norsk/svenk gjør det ekstra godt, ettersom sverige stort sett er flinkere på film, da tenker jeg på beck spesielt osv. Dessuten er min favorittskuespiller og eksklusive babe aka Pia Tjelta med i serien. Hurra hurra! Gleder meg til Søndag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...