Gå til innhold

Erfaringer med kjøp av mobil på finn.no?


Anbefalte innlegg

Jeg blir fort lei av telefoner og har lenge lurt på om jeg skal legge ut min nokia 6233 for salg og kanskje kjøpe en annen telefon derfra. Er det noen som har erfaringer med dette. ser jo at folk selger 2-3 måneder gamle mobiler, og ''bare tatt ut av esken for å se på'' osv, men er dette til å stole på.

Hvis man da får en telefon i dårlig stand hva kan man da gjøre? torpedo? :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

det beste vil jo være å finne en i nærheten av deg så dere kan møtes, dette er vel den eneste måten det kan gjøres på for å være helt sikker på at du får hva du betale for, det er klart det er svindlere på finn.no akkurat som på bruktmarkedet her og på qxl.no

Lenke til kommentar

Jeg har selv solgt en tlf via finn.no. Og da var det jo folk som spurte ting via mail, sms og tlf. Han jeg endte opp med å selge til, ville se på tlf før han kjøpte. Og det var ikke noe problem for meg å møte han og vise han tlf, la han prøve den og se på det som fulgte med den. Man gjør jo gjerne det for å få solgt noe man ikke trenger lenger. Hvis selgeren er seriøst så burde ikke det være noe problem.

Lenke til kommentar

Jeg har solgt 3-4 telefoner på finn og har bare fornøyde "kunder" :) Jeg har lagt ut så mye informasjon som mulig, vært ærlig (om mobilens stand) og rask til å gi svar. Alle kjøperne har bodd langt unna uten mulighet til å se telefonen først.

 

MEN jeg har aldri kjøpt en brukt telefon. Noen grunner til dette er at det finnes mange uærlige selgere som sender stein eller en ødelagt/defekt telefon og nekter å svare på forespørsler i etterkant. Dessverre blir slike saker nedprioritet av politiet og selvtekt er ikke lov i Norge, så eneste alternativ er å sette seg ned å være sint på seg selv. Det var nettopp en tråd her i forumet med en som hadde blitt lurt på denne måten, objektet var en 6280 og formidlingen var gjort over bruktmarkedet.

 

Konklusjon: For å gjøre slike handler må du enten stole på vedkommende, skaff så mye info som overhode mulig - skriftlig er å foretrekke, husk å få med kvittering. Prøv telefonen hvis mulig. Kjøper du på bruktmarkedet bør du undersøke nicket til personen hvis han/hun bruker forumet. På den måten blir ev. konfrontasjon i etterkant lettere.

Det er er viss sjangse for å bli lurt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...