Gå til innhold

Gaming SFF-PC, 6-8k, overklokk


Anbefalte innlegg

Okey, har snust rundt på forumet her og posta bittelitt før.

 

Har nå bestemt meg(tror jeg) om å kjøpe en gaming SFF-PC, helst litt stilig til 6-8k. Har mulighet til å oppgradere den mye til konfirmasjonen(15.ish mai), men vil helst ikke bytte deler. Tenker da å heller sette inn lydkort, minnekortleser, radio i fronten(er nesten fjortis da:P), mer RAM etc.

 

Har aldri overklokket før, men kan endel om data. Og for hjelp av faren min til å bygge den+overklokke, han har også endel peiling. Ingen av oss har overklokket før tho:(

 

Tenker på å kjøpe intels E6600/e6400 og overklokke denne. Tenker å følge en guide når jeg overklokker den og overklokke i windows(er vel lettest det?).

 

Trenger bare PC'en og muligens skjerm(har en gammel hjemme, men blir å kjøpe ny skjerm hvertfall så fort jeg har råd).

 

Og må legge til at jeg vil ha en SFF PC, så liten som mulig, men helst med mulighet til 2 harddisker+kanskje noen små kort til(lyd, minnekortleser etc.).

 

Noen som kan lage et oppsett til meg? SOm sagt 6-8k, helst med skjerm(men vil ha en 1024*1280 oppløsning, minst. og ganske bra til gaming).

 

Ville vært evig takknemelig.

 

Mvh

bendik dahle

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har fått litt mer penger nå og laget et oppsett selv:) Uten skjerm tho.

 

Handlevogn

 

Har harddisk, CD/DVD spiller/brenner, mus og tastatur selv.

Denne PC'en skal også oppgraderes 13. mai eller litt senere(konfirmasjon;))

 

Planen er og;

 

- Oppgradere med en harddisk til.

- Kjøpe et til skjermkort og en til skjerm. Må det nye skjermortet da være likt det andre? Tenker på å kjøpe en litt liten skjerm nå som er lett portabel(17-19"), og en større 13. mai(21-24"). Kunne jo vært kjekt å hatt et 512 MB skjermkort for den nye skjermen f.eks.

- Kjøpe 2 GB RAM til. Burde jeg kjøpe likt RAM som de jeg har satt opp nå?

- Vil det være plass til en radio med display for musikk, radio og film foran? Eventuelt at dette også er en ekstra CD/DVD brenner. Alltid kjekt med 2 lesere/brennere.

 

Passer dele i handlekurven sammen? Noen som kunne sett på det og lagt til/trukket fra komponenter så det blir billigere eller bedre? Også sett på hvordan jeg skal gjøre det med oppgraderingen?

 

Mvh

Bendik Dahle

Lenke til kommentar

Ville valgt en et skjermkort med en mindre kjøler. For det første er det mulig den kjøleren tar ani drevburet helt framme, elelr at det er for høyt akkurat der. For det andre, hvis du har planer om å sette inn et til skjermkort senere må du ha en singleslot kjøler.

 

Ellers har du ikke plass til en radio/whatever i front med mindre du a) dropper dvd-rommen, elelr b) får tak i en som passer i 3,5"plassen.

Ser også at du skriver av du muligens vil ha inne noen ekstra pci-kort, det vil du ikke få plass til med mindre du dropper planen din om to skjermkort, og selv da vil du bare ha plass til ett pci-e kort.

 

Desstuen, en maskine med et X1650 kort er ikke noe gaming-pc. Du må nok ha noe kraftigere enn det. Og å kjøpe to er bare sløsing, kjøp heller et bedre et med en gang. X1950pro e.l.

Lenke til kommentar

Takker for svar, har ikke mer penger atm. så har ikke råd til noe dyrere. Men X1650 funker vel til CSS og wow? Og da heller oppgradere til konfen med et skikkelig kort.

 

Kan du si meg et kort som passer bra inn i denne maskinen(ikke tar mye plass mao) og er i ca samme prisklasse?:)

Så oppgradere jeg heller til et super kort til konfen. Tipper jeg dropper 2 skjermkort da, hehe.

Lenke til kommentar

ville glatt byttet skjermkort til et X1900GT, koster bare i underkant av 1200 kroner nå for tiden, og yter en del bedre enn både X1650 og 7600GT som du har lagt til nå. I tillegg tar det bare en plass, og er aTI, slik at du kan kjøre det i crossfire senere hvis du føler behovet for det. Har et slikt kort i min egen shuttle, og det yter meget bra på både wow og css, med alt på maks i wow ligger jeg på 60fps med unntak av de store byene. Så vil si at for den psien er X1900GT et suverent valg.

 

https://prisguiden.no/product.php?productId=44986

 

Da slipper du også å kjøpe nytt kort til konfen, da dette vil yte bra en stund framover.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...