Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

"Pulserende" lys Nissan Primera


kenfred

Anbefalte innlegg

Heisann

 

Jeg har litt trøbbel med min Nissan Primera, 2.0 SRi, 1998 modell. Periodisk blinker (pulserer) både frotlysene, kupelyset og instrument-belysningen. Det blinker ganske fort, med opp til flere "blink" i sekundet. Plutselig kan det fungere bra igjen. Jeg har prøvd å bytte dynamo, uten at det har løst problemet. I tillegg har jeg en høg pipelyd som høres veldig godt inne i kupeen. Lyden øker i takt med turtallet på bilen, og forsterkes når jeg skrur på varmetrådene i bakruta. Jeg trodde først at det hadde med bilstereoen å gjøre, men lyden er der, selv om jeg skur bilstereoen ut av dashbordet. Det kan på meg høres ut som om lyden kommer fra "et sted inne i dashbordet"

 

Finnes det noen spennings-regulator eller lignende som jeg burde prøve å bytte? Eller finnes det andre løsninger?

 

Tips mottas med evig takknemlighet.

 

Mvh Kenfred, lei av blink og pip :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Plages i perioder med akkurat det samme i min Primera. Jeg kan ha disse problemene i noen uker. Så kan alt være bra i noen uker før problemene kommer tilbake igjen. Får også en irriterende dynamostøy i høyttalerne når dette holder på. Har også opplevd at stereoen slår seg helt av enkelte ganger når jeg bruker langlysene.

 

Regner med at det kanskje er en eller annen rele som kødder? Men må vel la noen med peiling(verksted) finne ut av det. Har prøvd selv, men finner ikke ut noe som helst. Dyrt blir det vel også :dontgetit:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...