Gå til innhold

Sjekke GPU temp?


Anbefalte innlegg

Er det rett og slett mulig å finne et program som kan sjekke GPU temperaturen på min Acer Aspire 5672WLMI? Har prøvd alt fra Speedfan, Everest Ultimate Edition, PC Wizard 2007 osv osv. Får bare frem HDD og CPU temp :(

 

Hadde jo vært ganske bra å få sjekket GPU temperaturen av og til i blant å.

På Everest så står det ikke hva hovedkortet mitt heter bortsett fra bare "Acer Aspire 5670", så jeg vet ikke om det finnes noe program som støtter hovedkortet i min laptop uheldigvis :(

 

Men det jeg vet er at det må jo være en form for temperatur sensor på skjermkortet mitt siden vifta slår seg på for fullt under spilling og 3D krevende oppgaver! Har prøvd å stress testa CPU'n i flere minutter slik av CPU'n kjører 100% hele tiden, da putrere bare vifta sånn normalt.

 

Så min teori er jo at det må være en sensor på min GPU som er en ATI Mobility X1600 brikke siden vifta slår seg på under grafikk-krevende programmer, men det finnes ikke et program enda som klarer å "finne" den sensoren. Har jeg rett her eller?

 

Men hvis det programmet finnes der ute i den vide "world wide web" verdenen en plass, så kan noen som er litt bedre i å google enn meg finne et slikt program til meg? :) Da hadde jeg blitt glaad :!:

Endret av Speedbraker
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...