Gå til innhold

Bilspill til PS2. WRC II Extreme, Colin 3 eller RalliSport?


andrevr

Anbefalte innlegg

Jeg har Need for speed hot pursuit 2. Morsomt nok, men liker kanskje rallyspill (og ikke politi etter meg) bedre.

 

Har tre muligheter:

 

1. Rallisport

2. WRC II Extreme

3. Colin McRea 3

 

Alle er vel i seg selv bra, men vil ha det beste spillet. Pris er uvesentlig, gameplay er veldig viktig. WRC er vel det nyeste. Alle har bra grafikk.

 

Svar seriøst og håper folk som har prøvd flere av spillene også svarer. Takker for svar..

 

[ Denne Melding var redigert av: TST på 2002-12-04 09:50 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-12-03 17:32, skrev Jc-g:

Overall beste spillet:

Rallisport Challange, men det finnes ikke til PS2.


Det beste spillet til PS2 er WRC.



 

Når det gjelder hvilket rallyspill som er best, så kan jo det defineres på flere måter. CMR3 og WRC2 Extreme er jo mye mer realistiske rallyspill enn Rallisport Challenge. For og si det enkelt; CMR3 og WRC2 Extreme er Rally-simulatorer, mens Rallisport Challenge er Arcade-rally.

 

Og for og si det på en annen måte: CMR3 og WRC2 er for ihugga rally-fans, som liker massevis av løp, ekte teams/baner, bil-slitasje/skader o.l., mens Rallisport Challenge er for de som digga Sega Rally litt tilbake i arcade-tia :smile:

Lenke til kommentar

Jeg har ikke testet noen av de selv - men har lest flere plasser at WRC II Extreme skal være bedre enn CMR3 - både på gameplay og grafikk.

 

her er en liten review: http://www.gametainment.com/?topic=4&no=998

 

quote fra review'en: "World rally championship 2 slo ned som en bombe her i gametainment redaksjonen! Etter å ha spilt Colin McRae3 kan vi med STOR sikkerhet si at dette er et mye bedre spill!"

Lenke til kommentar

Hallo!

Begge spillene er knallbra synes jeg, men det fine med WRC II er at det er lisensiert etter World Rally Championship, altså med riktige intro'r og kommentarer og sånne "viktige" ting.. Uansett er det med på å lage en bra spillefølelse. Også slipper du å kjøre Ford..:smile:)

Men enda er det for vanskelig og ødelegge bilen. . .

Spillet er bra lagt opp med litt uforutsigbare konkurenter og hendelser; slik det skal være.

Lenke til kommentar

Etter å ha lest deres meninger og lest den nevnte nettsiden (takk for link), har jeg kommet fram til at WRC II extreme må være det beste valget...

 

Nå er vel også spillet Gran turismo 3 ganske rimelig på elkjøp og slike butikker, så hvis jeg kjøper gran turismo 3 og wrc II extreme, da har jeg nok en veldig kolleksjon av bilspill går jeg ut ifra...

Lenke til kommentar

Ha!

Akkurat det gjorde jeg også!

GT3 er kjempemorsomt, men må vel kunne kalles et arkadespill...Uansett er det kjempe underholdende å kunne vasse i grom trimming og fete biler! Spillet fungerer forøvrig veldig bra med Momo rattet.

Lite tips til første bilen : Mazda Miata'n..Velg den med mest motor..128 hk om jeg ikke husker helt feil. Kan trimmes og tunes ganske lenge, så den kan brukes i rimelig mange klasser. Du vinner glatt Gran Tourisimo World Championship beginner level og da begynner det sakte men sikkert å tikke inn litt kroner til værre utstyr..

ern ern!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...