Gå til innhold

muskel masse og styrke er blitt dårligere!?!


Anbefalte innlegg

hallo, i sommer begynte jeg og trene vekter, etter noen måner såg jeg at det hele begynte og forme seg, også i styrke, gikk fra femti kg benkpress til 82.5, men i det siste har jeg ikke merket no forskjell, vekta mi forandrer seg ikke, volume er ca det samme og styrken er ganske lik. hva er det jeg må gjøre, noen av dere tenker sikkert at jeg må spise mer, men det tror jeg ikke er problemet siden det er noe av det eneste jeg gjør.

 

ble litt rotete text men håper noen kan svare:P

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hallo, i sommer begynte jeg og trene vekter,  etter noen måner såg jeg at det hele begynte og forme seg, også i styrke, gikk fra femti kg benkpress til 82.5, men i det siste har jeg ikke merket no forskjell, vekta mi forandrer seg ikke, volume er ca det samme og styrken er ganske lik. hva er det jeg må gjøre, noen av dere tenker sikkert at jeg må spise mer, men det tror jeg ikke er problemet siden det er noe av det eneste jeg gjør.

 

ble litt rotete text men håper noen kan svare:P

7821216[/snapback]

 

 

vist det ikke har noe med matinntaket å gjøre kan du ha gått på en sperr

du må bare tvinge deg over sperren.. du er kommet til et punkt der kroppen ikke helt vill følge deg... å det er kunn viljen som kan ta deg videre.. du kan også prøve med tilskudd som kreatin, protein (av god kvalitet) og slikt finnest mange andre produkter som funker men vet ikke vilke av dem som er lovlig eller ikke så tror jeg gir meg her :p

Lenke til kommentar

Er mye du kan gjøre, hvis du har fulgt samme programmet fra dag 1, så er egentlig løsningen gitt. Skift treningsprogram ASAP. Du vil som regel stagnere på ett eller annet punkt, det enkleste da. Er å skifte treningsprogram, kjør en uke uten trening, finn deg ett nytt program og start på "ny frisk" lykke til :)

Lenke til kommentar

Så lenge du føler at programmet er bra (post det gjerne her om du ønske r tilbakemeldinger) så trenger du absolutt ikke skifte programmet.

 

Ta heller 2 uker (10 dager minimum - maks én liten mnd) pause og start på et lavere nivå enn der du slapp: Har du hatt nok pause så burde du klare å slite deg ut minst like mye, om ei mer. Gjør du det så vet du at musklene har fått seg en liten ferie (nullstillingsfase) og da er det bare å kjøre på derfra. Om ikke lenge, med et godt kosthold, burde du uten problemer være en del over der du slapp :)

 

Denne hvilen er absolutt en fin ting som du i praksis kan kjøre på halve kroppen også om du føler at du stagnerer i fks. pushe-øvelser (benk/triceps/skulder, bein ++) men fortsatt har fin flyt i trekk (rygg, biceps ++)

Lenke til kommentar
dette er programmet mitt:

 

triceps (smaltgrep benkpress)

skulderpress

situps

benkpress (bredt)

biceps curl med stang

"uprightrow"

markløft stiffleg

en arms roing eller roing med stang

7823088[/snapback]

Og dette gjør du på en dag - i den rekkefølgen..? Lurer fordi jeg iallefall ikke er enig i rekkefølgen slik du har listet det opp.

 

Uansett; Har du trent lenge?

Lenke til kommentar
Akkurat slik jeg kjører nå, Hyrlen. Men jeg hater å trene biceps, og jeg sliter med å få kontakt med ryggmuskulaturen, så du kan nesten sette rygg alene på dag 1 for min del :tease:

7829487[/snapback]

åssen skal du få delt rygg og biceps i for eksempel roing? Dra-musklene henger sammen, dyttemusklene henger sammen, og beina er noe for seg selv...

Lenke til kommentar
har trenet vekter siden sommer, men hvordan ville du satt det opp da (rekkefølge). tar dette programmet 2-3 ganger uken

7827761[/snapback]

 

Stort sett som Hyrlen sa; poenget er det at du aller helst bør kjøre det store og tunge base først for heller å ta de mer isolerende øvelsene etterpå. Ikke bare har du mer energi men du slipper også å varme opp like mye og ikke minst så sliter du deg bedre ut (:

 

Er forøvrig intet problem å kjøre to varierte øvelser samtidig (altså supersett) uten pause.

 

Hvile er uansett også viktig, så kan du så vil jeg anbefale deg å dele opp kroppen og kjøre ett område en gang i uken; evt. gjøre som jeg personlig gjør: Kjøre muskelgruppene to ganger - en dag tungt (lave reps - baseøvelser) og en annen dag lett (andre høyrepitisjonsøvelser).

Lenke til kommentar
åssen skal du få delt rygg og biceps i for eksempel roing? Dra-musklene henger sammen, dyttemusklene henger sammen, og beina er noe for seg selv...

7829913[/snapback]

#1: Jeg prøver noen ganger å isolere ryggen, altså gjøre bevegelser slik at ikke arm-musklene blir brukt så mye. Dessverre ikke lett.

#2: Jeg tenkte mest på at jeg omtrent aldri tar isolasjonsøvelser for biceps, men de blir som oftest mer enn slitne nok dersom jeg tar en del av de tradisjonelle ryggøvelsene.

Lenke til kommentar

skal du fortsette med det programmet du har, er du nødt til å prioritere de største muskelgruppene først, dvs at bryst kommer i toppen og følges av div øvelser som bruker triceps passivt, deretter rygg-relaterte ting og biceps til slutt. mage der det faller deg inn. er absolutt enig med de her som sier at det hjelper å ta seg en uke av og finne seg en ny splitt, også gå på med ny motivasjon og gnist. keep it up!

Endret av Marius_r
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...