Gå til innhold

Sony TRV-900E, verdt?


Anbefalte innlegg

Jeg kan få kjøpt et Sony TRV-900E inkl. telelinse, vidvinkel og hurtiglader for ca. 4500,-. Det er kjøpt i 2000 en gang, har vært med til halvparten av verdenshjørnene, men er særdeles godt tatt vare på. Eieren er av typen som er meget nøye med slike ting, har bla. konstant hatt filter foran linsen så lenge ekstralinsene ikke har vært i bruk. Kjenner Ingen tegn til slitasje bortsett fra bæreremen.

 

Er dette en OK pris?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Tror jeg vet hvilket kamera du snakker om. Det er et 3CCD kamera, ikke sant? Personlig ville jeg slått til på det. Kameraet har meget god bildekvalitet. Eneste minuset jeg kan komme på, er at drivmekanismen kan begynne å bli slitt, og det er stort sett dette som fusker først på et videokamera.

7791125[/snapback]

 

Jepp, det er et 3CCD kamera. Bildekvaliteten er meget god. Men ikke på langt nær som det HD-kameraet han som selger det har skaffet seg nå :)

 

Drivmekanismen har kun blitt brukt til sekvensielt opptak. Vedkommende har brukt frittstående DV-spiller for redigering og innspilling til PC.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Dette er et knallkamera. Har det selv. Kjøpte det i romjula 1998, og har enda ikke sett noe annet DV-kamera (ikke HDV) i denne prisklassen som er bedre. Sony kom noen år senere med oppfølgeren TRV 950. Den kjenner jeg også godt, men syns faktisk den gir litt dårligere bildekvalitet.

 

Mitt kamera sliter endel med at sikringen går hele tiden, og serviceavdelingen AS bare klør seg i hodet. De har nå nesten skiftet hele innmaten, men kameraet døde nok en gang i helgen. Er vel nødt til å skaffe meg et nytt kamera. Da vurderer jeg sterkt å kjøpe et brukt TRV900 igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...