Gå til innhold

Tråden om Scientologi


Anbefalte innlegg

Kanskje lederne i sekten ikke likte de fikk informasjon om Scientology fra andre enn dem selv.

Skal ikke se bort i fra det faktisk!

Føler jo hvertfall rådene fra Hubbard, han sa jo: The only way you can control peoples is to lie to them"

 

Noen som egentlig har fått med seg hvordan det går/gikk med Gregg Housh i retten?

Har vel kanskje ikke kommet så langt enda.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Før det kommer til rettssak - uten jury fordi dette gjelder et lite potensiellt lovbrudd - så er det to stadier: Arraignment og Pre-trial. Arraignment er mest en formalitet. På pre-trial fant man ut at Scientologikirken ikke hadde levert noen informasjon om datoer og detaljer om hvordan den påståtte trakkaseringen skulle ha foregått - så de fikk frem til 1. juli på seg til å ordne dette, og da blir det ny pre-trial. Dette kan høres rart ut, men husk at scientologikirken ikke går i retten for å vinne retssaker men kun for enten å forsvare seg eller for å få folk til å blakke seg på advokatutgifter.

 

Siden dette er en straffesak, så er det statsadvokaten som er ansvarlig for tiltalen. Tviler på at statsadvokaten er særlig glad for dette.

Endret av MrGs
Lenke til kommentar

Du tenker på feil sak. Kanskje du tenker på Sean Carasov som ble falskt anklaget og aldri stilt for retten, men der politiet muligens skal straffeforfølge scientologen for falsk anmeldelse. (Den aktuelle samtalen ble tatt opp på video og viser at scientologen løy til politiet.) Eller kanskje du tenker på "Epic Nose Guy" i England der saken også ble kastet ut av påtalemakten.

 

Gregg ble anmeldt for både trakkasering og eiendomskrenkelse. Siden han ikke hadde vært på Scientologikirkens eiendom ble det siste tiltalepunktet droppet, men tiltalen for trakkasering står ved lag. Når det gjelder tiltalen om trakkasering, så må nå Scientologikirken produsere "bevis" og finne et antall frivillige som er villige til å begå mened for scientologiens skyld. Det skulle ikke være noe problem for dem, men det var litt rart at de ikke hadde organisert det allerede. Ett problem scientologikirken har, er at det faktisk var en journalist inne i deres lokale i Boston den dagen som hadde blitt invitert til å ta kurs der - og han har fortalt at ingen der inne var redde for demonstrantene og at det var "business as usual".

Endret av MrGs
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

for dere som enda lurer på hvor dere får taki guy fawkes masker selger de nå på standard i oslo. spurte i mars om de hadde men da sa de at de var ute av produksjon, men nå er de der til 100kr stykk. du kan også kjøpe med hatt, sverd osv vis du vil ha.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 6 år senere...

Syv år siden siste post i Scientologi tråden ja, vil det si at det hele har fått en naturlig stille død i Norge?

 

Av alle religioner må jeg personlig si at denne er lett den mest fascinerende, spesielt når man er sci-fi fan.

Å bygge en religion rundt dette tema å gå "all in" og faktisk klare å overbevise seg selv om at dette sci-fi manuset (som minner om ett script til en b-film) er den faktiske virkeligheten er så fantastisk å tenke på.

Det er så mange dype fete sci-fi/fantasy manus og bøker man kunne tatt av idag kontra for 60 år siden, man burde ihvertfall ha oppdatert storyen med nyere vitenskap og ett smartere plott for å gjøre det mest mulig troverdig og spennende, slik som en bra sci-fi bok eller film skal være!

 

Hadde vært interessant om det var noen norske som enda praktiserer dette som kunne kommentert litt rundt hvordan de ble overbevist om akkurat dette og hva som skjer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...