Gå til innhold

Wii GPU problem


zakkoz

Anbefalte innlegg

Min Wii har begynt å vise 'støy' på skjermen. Små loddrette 'striper' i bildet, som flytter på seg tilfeldig. Dette skjer ganske snart etter maskinen er slått på. Oppdaget det først i Rayman, og trodde først det var noe feil med spillet, men så dukket det opp også i andre spill. Gjelder både med composite og component-kabler. Søkte litt på nettet, og det viser seg at også andre har opplevd dette. Noen sier overopphetet GPU er grunnen, men min Wii har stått luftig i vertikal posisjon hele tiden. Ser ut til at den må inn på service. :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Min 360 fryste også, men den varte ihverfall i noen måneder. Du får bare levere konsollen din inn.

 

P.S. Dårlig at Nintendo ikke har noe skikkelig kunde service i Norge. Jeg har ennå ikke funnet noe norsk kundesupport å ringe til. Vet at du må snakke med svensker når du leverer 360 inn, men da har vi hverfall et nunmer å ringe. Jeg måtte levere konsollen til butikken så de kunne sende den til Bergsala (norsk Nintendo importør) :nei: så skulle de ringe når de fikk svar fra dem.

Lenke til kommentar
Jepp, nøyaktig samme sak.  Skuffende at wii'en klappa sammen så tidlig.  360'en varte tross alt noen måneder før den tok første tur til Tyskland. :thumbdown:

7758494[/snapback]

 

Så X360 var "flawless" når den ble lansert? Barnesykdommer på konsoller finner du i alle ledd, så ikke noe å være skuffet over. Min Wii tutler og går den, uten noen problemer, og den fikk jeg ved lansering.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...