Gå til innhold

Ekstern harddisk "forsvinner" etter 3-4 sekunder?


Anbefalte innlegg

Heisann ! Har en 40 gb iPod som jeg har masse backup filer fra den gammle pcen, pluss drivere til den nye på. Men når jeg setter den opp så kommer den i min datamaskin, nede til høyre og i Itunes. Men den "forsvinner" bare i min datamaskin etter noen sekunder. Itunes fortsetter som vanlig og den ligger nede til høyre.

 

Men jeg får ikke ut filene mine. Haster ! Hva kan jeg gjøre?

 

Sorry hvis denne er feil plasset !

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selv har jeg småproblemer med min datamaskin selv, og finner av og til ikke harddisker i det hele tatt. Litt merkelig at den forsvinner, men du kan kanskje prøve

kontrollpanel - administrative verktøy - enhetsbehandling - diskbehandling. Se om du finner den der, etter at den har forsvunnet fra min datamaskin. Høyreklikk og velg utforsk om den er der, så kan du overføre filer som vanlig.

 

Oppdaterte drivere for Ipoden kan også være vesentlig. Du kan eventuellt prøve et par andre maskiner, for å se om samme problemet oppstår der, slik at du finner ut om det er Ipoden eller maskinen din som er problemet.

Endret av gardover
Lenke til kommentar

OK, koblet til iPoden. Den forsvant som vanlig. Gikk på kontrollpanel->Administrative verktøy->Datamaskinbehandling->enhetsbehandling->diskstasjoner. Der fant jeg den. Apple iPod USB device. Høyreklikker og får opp følgende alternativer :

 

- Oppdaterer drivere

- Deaktiver

- Avinstaller

- Egenskaper

- Søk etter maskinvare endringer

 

Altså ingen utforsk. Hva da?

Lenke til kommentar

Sorry :blush: , jeg skrev litt feil der. Var litt trøtt - kutt ut "enhetsbehandling", og gå innpå "Diskbehandling" i stedet.. Altså:

 

kontrollpanel->

Administrative verktøy->

Datamaskinbehandling->

diskbehandling.

 

 

 

Se om den ligger der, og om den gjør det, kan du høyreklikke og velge utforsk. Om den ligger der, og det kommer opp ett vindu fra Ipoden, som straks blir til "min datamaskin" igjen, velg tilbake.

Dette må vertfall jeg gjøre med mine flyttbare harddisker.

 

 

Ellers kan du prøve å oppdatere driveren til ipoden din, som jeg sa. http://drivers.softpedia.com/ Er en god side for å finne drivere.

Lenke til kommentar

Tror jeg kan ha funnet den magiske løsningen. Tror ikke den eksterne harddisken var godkjent fra windows brannmur. Må legge til filen dmremote.exe

 

Edit : Eller den løsningen ikke hjalp noe spesiellt nei. Ingen ideer folkens?

 

Edit 2 : Sjekket i hele kveld. Kan virke som den forsvinner fra min datamaskin og alt av sporlige systemer det sekundet den er ferdig å oppdatere i itunes. Forstår virkelig ikke hvorfor. Aldri hatt dette problemet før...

 

Edit 3 : Sjekket den siden med drivere og de har ikke engang drivere til apple produkter så nei.

Endret av [TA]Gunners
Lenke til kommentar

Når du sier at den fungerte fint med en annen pc, så er det kanskje litt rart viss drivere skulle være problemet, når jeg tenker meg om. Men noe med din pc må det jo være. Du har ikke noen nyinnstallerte program som kan ha forårsaket feilen?

Test med en annen mp3 spiller/minnebrikke, for å se om det same skjer da?

Du sier "drivere til den nye" - vil tro at du har ny pc - eventuellt en feil med denne. Kanskje du burde kontakte de du kjøpte den med?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...