Gå til innhold

Nysgjerrig på Fjernsynsteknikk-linjen (HiL)


BåGan

Anbefalte innlegg

Heisann

 

 

Nå er det snart tid for å søke til viderestudier. Jeg har gått GK Elektro og VK1 Elektro, og nå går jeg Allmennfaglig påbygg fordi jeg gikk lei elektro. Jeg har alltid vært usikker på hva jeg vil drive med når jeg blir 'stor', så da ser man etter sine interesser.. Data er jo en stor interesse, spille og slikt.. Men trokke det er noe jeg vil drive med videre, og en annen interesse jeg syns er artig er film!

 

Så da tittet jeg etter muligheter innen dette.. Jeg kom fram til at "Fjernsynsteknikk" kanskje er noe for meg, men jeg vil høre fra noen som har gått det, og/eller en som jobber innen film og TV.

 

Er det morsomt? Gode jobbmuligheter etter studie? Leser at man må regne med å bruke masse tid etter skoletid, noe som er greit, men hvor mye er det snakk om? Ofte flere ganger i uken? Godt studentmiljø? Gode lærere? Slike ting!

 

 

Jeg er usikker på hva jeg vil gjøre bak det man ser på tv'n eller lerretet, men kameramann eller redigering kanskje virker spennende!

 

Her er en link til linjen: Bachelor i fjernsynsteknikk

 

Vurderer også et årstudium for å bli bedre kjent med de forskjellige fagene, her er den linken: Årsstudium i film- og fjernsynsvitenskap

 

 

Håper det er noen på forumet her som kan svare meg og gi tilbakemeldning! :)

 

Studiet befinner seg forresten på Lillehammer for de som ikke fikk med seg det..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...