Gå til innhold

Midnatt i fjellheimen


Fulgu

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest member-101642

Fantastiske bilder, med fine farger og kontraster. Komposisjonen er meget bra den også. Noe av det bedre jeg har sett i det siste. Fikk plutselig lyst på hyttetur :)

Lenke til kommentar

Takker for kjappe tilbakemeldinger!

 

På det første bildet er det en del støy i himmelen vet jeg selv, men jeg tror det er refleksene i snøen du tenker på når det gjelder det nederste. Det kunne lett vært ungått med et POL filter, men eg liker dem, det viser litt hvor sterk og klar månen faktisk var den natten.

 

Pian:

Det første bildet er satt sammen av to eksponeringer, en for vinduet og en for fjellene\himmelen, derav den gode fargen, satureringen er ikke rørt.

 

Når det gjelder mørket på nummer to, så kan jeg legge ut en ganske langt lysere versjon, men da mister du litt natt\måne følelsen. Jeg tok 4 eksponeringer av samme motiv, så jeg kan velge lysstyrke ganske som jeg vil.

Endret av Fulgu
Lenke til kommentar
Flotte bilder.

Hvor ligger hytta?

7725478[/snapback]

 

Ikke langt unna Mo i Rana, ved ett fjellvann som heter Lilleumaen, 1mil fra nærmeste kjørbare vei, takk og lov ;)

 

 

Veldig bra begge to  :) 

Likte nok det 2. best både når det gjeld komposisjon og eksponering, det 1. var litt i lysaste laget synest eg...

7725653[/snapback]

 

Morsomt at du sier det, jeg er selv enig i akkurat det, og liker denne versjonen av nr 1 best personlig, selv om den jeg har postet over er den som har gitt best tilbakemeldinger fra andre:

post-81894-1168865892_thumb.jpg

 

Her er en støybehandlet utgave av den som er postet over:

post-81894-1168865968_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Morsomt at du sier det, jeg er selv enig i akkurat det, og liker denne versjonen av nr 1 best personlig, selv om den jeg har postet over er den som har gitt best tilbakemeldinger fra andre:

 

 

Tja, dette vart kanskje litt i mørkaste laget, men er ikkje sikker, ein eller annan plass midt i mellom kanskje...

Støyfjerninga hadde eg ikkje brydd meg så mykje med, greitt nok utan egentlig, stjernehimmel blir lett utviska visst du brukar støyfjerning for hardt.

 

Elles så dukka det fram ein snøscooter og ei antenne på den mørke versjonen så då forsvann litt av villmarks-følelsen... :D

Lenke til kommentar

Hehe, ja jeg tenkte nok det, og derfor fjernet jeg dem. Selv synes jeg ikke den antenna sjenerer så mye, fordi det for meg bare er dokumentasjon av steminga fra hytta vår, men scooteren burde jeg kjørt vekk, den var litt arbeid å fjerne, og hører ikke nødvendigvis hjemme der, mens radio er litt av stemmninga ;D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...