Gå til innhold

Kjøre EXE filer i Windows HJELP!


iNeo

Anbefalte innlegg

Når jeg restarter pc'en min så kommer det opp et vindu som er ca 600høyt og 300pixler bredt, og inni det står det masse rare tall. Så jeg trykker bare OK(eneste valg) så kommer jeg til skrivebordet. Jeg oppdager raskt at alle ikonene mine er byttet ut med sånne som er brukt når Windows ikke vet hvilke program de skal åpnes i. Så hvis jeg trykker på en f.ex. MSN Live Messenger, så får jeg spørsmål om hvilket program det skal åpnes i. Er det noen her som har hatt samme problem som meg og som vet hvordan man fixer det? Jeg vurderer formatering men jeg skal ta det som siste mulighet.

 

Mvh Neo aka mrX

 

Edit: Unskyld for knotete beskrivelse, men jeg er trøtt og jævlig lei.

Endret av Tt.mrX
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei... Det er bare 3 rare tegn som kommer fram. Ingen ting som kan forklare problemet. Men når jeg starta opp pc'en for første gang (når problemet oppsto) så fikk jeg beskjed fra Ad-Watch om at 30-40 forskjellige registryoppføringer er blitt endret/ laget. Kansje det har noe med saken og gjøre.

Lenke til kommentar
Hei, hørtes ut som ett virus det der, sjekk linken under om den kan hjelpe deg. Lykke til

 

 

http://windowsxp.mvps.org/exefile.htm

7716680[/snapback]

 

Når jeg skulle finne en mappe for så å dra den over i CMD for å starte programmet så klarte jeg med en eller annen grunn å bare dobbel klikke på exe filen så starta den, dvs at exe'er er ikke noe problem lengre... MENink filer derimot (snarverier) fungerer ikke. Har du noen link eller noe som kan hjelpe meg med å fikse ink filer også?

 

Mvh Neo aka mrX

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...