Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Eg har problem med vannlekasje.


Sevald

Anbefalte innlegg

Det ser ut til at bilen min tek inn vann ein eller anna plass i gulvet. Det hoper seg opp med vann, men sidan eg ikkje har peiling på bil i det heile teke tykkjer eg det er vanskeleg å finne ut av det. Men her ein dag var det sikkert 5 liter vann i ein baksetegulvet, medan det andre var tørt. Og nei, eg hadde ikkje sett frå meg ei bøtte som hadde velta. Kva kan det vere? Og kva kan ein gjere med det? Sidan eg er student er budsjettet nok stramt.

Bilen er forresten ein 11 år gamal passat stasjonsvogn.

Endret av Sevald
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det var litt lauv og drit, og det dekselet som er over luftinntaket på passasjersida var sprukket. Ikkje heilt, men litt. Så eg skal prøveå finne meg noko ducttape (eller korleis ein nå stavar det) i morgon.

7729847[/snapback]

 

Bruk litt silicon eller noe annet vannbestandig fugemasse.. For å smøre fugemasse pent utover så bruker du litt zalovann som du duper fingen i! :thumbup:

Lenke til kommentar

For det har eg nok liggande på hybelen ;-) Får fikse det neste gong eg er heime da. Men det bli nok teip for nå. Eg kan fortsatt ikkje skjønna det det er dette som er problemet. Det verker pussigt for meg, men eg satsar på at dykk kan meir om dette enn meg (sidan eg ikkje kan ein skit).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...