Gå til innhold

Farge\kontrast "problemer" med ny lcd monitor.


anal_fabet

Anbefalte innlegg

Fikk en syncmaster 940bf til jul av fosilene for å erstatte min gamle 21" CRT skjerm. Men når jeg spiller bf2 merker jeg godt begrensningene den har.

 

Når jeg ser på et helikopter med himmelen som bakgrunn så er det et lite felt forran eller bak (husker ikke helt) helikopteret der det er et lite felt med grå farge, som et spøkelse helikopter. I tillegg forsvinner sikte krysset på tv misilene når jeg sende måt himmelen, noe som gjør det umulig å bruke de i en dogfight. Har prøvd å stille på skjerm instillingene men til ingen hjelp.

 

Noen som har noen tips til å fikse dette? Vurderer å sende den i retur og bruke min gamle crt. Eller kanskje bruke crt en til spill og lcd'en til resten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Angående farger, ser det ut ifølge spesifikasjonene at skjermen er av typen 16.2 millioner farger, som vil si at skjermen ofrer fargekvalitet/dybde for å oppnå raskere respons. 16.2 er litt på spissen, fordi skjermen strengt talt har knapt ~265000 av de mens resten blir interpolert/blandet med hurtig miksing. Du ser det kanskje på fargeoverganger?

 

Angående spøkelse kan det være pga. responsen som ikke er jevn nok (selv om den sier 2ms). Det har vært diskutert i lange baner angående respons på LCD skjermer, om hvordan en skjerm på 16ms kan være bedre enn 4/2ms skjermer. Dette er tilfellet pga. de forskjellige paneltypene og hvordan de fungerer :) For å øke responsen benytter noen skjermer "overdrive", og denne har det vært rapportert kan skape ytterkanter eller lyse spøkelser f.eks.

 

Andre som faktisk eier skjermen kan sikkert kommentere, men kan si med en gang at skjermen så absolutt bør kjøre BF2 i 1280x1024 og helst gjennom DVI. Sjekk også eventuelle fargeinnstillinger, noen skjermer vil aktivt forsøke å forbedre bildet ved visse innstillinger. Hvis du fortsatt sliter...forsøkt et annet spill og har du forsøkt med VSYNC av/på?

Endret av Boye
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...