Gå til innhold

Toget tatt med 30 sekunders eksponeringstid


Joney

Anbefalte innlegg

Halo, dette er et bilde tatt midt på natta av nattoget til Kristiansand. Bildet er tatt med 30 sekunders eksponeringstid og er ikke redigert.

Kretikk?

 

 

edit: Det er fatter'n som har tatt bilde, ikke jeg. han sa det var greit at jeg la det ut.

 

 

post-96493-1168537163_thumb.jpg

Endret av Joney
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Flott bilde :)

Flotters at bildet ikke er redigert,ingenting er som originale bilder,ved å redigere bilder kan nesten hvem som helst lage hva som helst av hva som helst.....

 

Redigert: Med fare for å bli hengt av redigerer fans (Photoshop o.l),må jeg bare understreke at jeg forsøker bare å si at JEG synes at originale fine bilder er best.......

Endret av naits81
Lenke til kommentar
Redigert: Med fare for å bli hengt av redigerer fans (Photoshop o.l),må jeg bare understreke at jeg forsøker bare å si at JEG synes at originale fine bilder er best.......

7699997[/snapback]

Jepp, det syns jeg også. Dumt de ikke eksisterer.

7700166[/snapback]

 

bra bilde, bilde er tatt nærme meg også ;) tøft

Lenke til kommentar

Stiligt. Kul ide. Bra motiv. Spesiell stemning og bra farger. Men litt mørkt. Mulig brukt større blender (eller asa)(?). Fått frem fagverket tydeligere på den brua, siden den fikk så stilig speiling i vannet. Kan jo prøve å (friske det opp) med noen adjustmentslayers. noe slik som dette??

 

 

post-113874-1168562152_thumb.jpg

 

 

eller jeg bør vel ligge lavt i dørene her. Noen her liker ikke slik herping. :whistle:

Endret av licnep
Lenke til kommentar

Om man ikke liker behandlede bilder, er dette motivet det verste man kan finne på å fotografere, for her klarer ikke en digital sensor å holde følge med de enorme kontrastene, enten det er en billig kompakt eller et proffkamera.

Himmelen er så godt som utbrent, og det er ikke mye detaljer å spore i skyggene. Selve toget ser bra ut, men jeg syns resten blir for tomt. 3 eksponeringer hadde nok vært fint her, 1 for himmel, 1 for skyggeområder, i tillegg til det som ligger ute. Men dette er jo juks av verste sort, naturligvis.

 

Bortsett fra de digitale svakheter er bildet ganske så fint.

Lenke til kommentar
Off-topicposter har blitt slettet. Her skal kun bildekritikk postes, andre ting å diskutere får dere opprette egne tråder for andre steder :--)

7705403[/snapback]

 

 

Takker og bukker :D rask og god respons

7706543[/snapback]

 

hmm, ser at innlegget mitt har blitt sletta...

sidan dette innlegget har blitt ståande så er det tydligvis "on-topic" så eg heng meg på her :D

Litt bildekritikk: Bildeutsnittet kunne gjerne ha vore meir tilbaketrukke, ville gjerne hatt med refleksane av toget i vatnet. Bildet er overeksponert i lyse områder og undereksponert i mørke områder, naturleg nok. Slik blir det gjerne når det er store kontrastar i bildet. Det var dette faktum eg prøvde å filosofere litt rundt i mitt tidlegare innlegg som altså vart sletta. Eg meiner at moderator er for streng i si vurdering når slike moment kort og brutalt blir sletta, i mine auge så er dette absolutt "on-topic" og er med på å gjere forumet interessant å lese og delta i.

Men det er no mi meining, ha ein god dag! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...