Gå til innhold

Spill PC 8-9k AMD/Intel?


Anbefalte innlegg

Har tenkt at jeg får råd til ny PC snart. Den blir brukt til Online spill mest. WOW, Vanguard, mulig Age of Conan når det kommer.

 

Har sett på en del ting å satt sammen 2 handlekurver hvor allt er likt bortsett fra AMD prosessor/hk i den ene og Intel prosessor/hk i den andre. Budsjettet er da 8-9000.

 

AMD

Intel

 

Har hørt så mye om at Intel gir mest ytelse/pris nå for tida men mitt Intel oppsett er da dyrest. Er da en E6300 mye bedre enn en x2 3800+/x2 4200+ ??

 

Har ikke tenkt å ha noe Gforce kort og kommer ikke til å trenge dx10 med det første. Hadde derfor tenkt å skaffe maken skjermkort seinere så begge hk har crossfire støtte.

 

Lurte og på minnet litt. Regnet med at 800mhz er de mest optimale for hvilket som helst oppsett, og hadde bare da en tanke om at ocz var best selv om jeg aldri har hatt det da :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En E6300 er ikke mye bedre enn en X2 4200+ men litt, ville sjøl valgt Intel-oppsettet av de to :)

Forresten; sykt billig det P5W DH-kortet var hos komplett nå :ohmy:

 

800MHz RAM har du ikke bruk for om du ikke skal klokke litt, holder fint med 533/667MHz, prisforskjellen er ikke SÅ stor uansett så det er jo opp til deg :D OCZ er vel ikke ''best'' men helt klart et av de bedre merkene etter min mening, har OCZ-brikker i pcen nå og de fungerer akuratt som de skal.

Favoritt merkene mine er Geil, OCZ og Corsair som alle skal være gode produsenter (jeg sier ikke at de andre er noe dårligere)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...