Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Til å skyte seg selv i hodet av.


Anbefalte innlegg

Problemet oppsto på fredag, jeg skrudde på maskinen, jeg hører at viftene begynner å suse og duse før de stupte som børskrakket anno 1929. Som CS entusiast anså jeg dette som et stort problem, gode råd var få og jeg så inn i strømforsyningen, her var det støvete, som tidligere sagt, gode råd var få så jeg dro fram støvsugern og støvsugde gjennom hullene. jeg prøvde på nytt og til min store glede funket maskinen

senere på kvelden pakket jeg maskinen og dro av gårde til venne lan. Maskinen funket ikke. jeg gjenntok støvsuge prosedyren til ingen nytte. Heldigvis var det noen

som observerte at nettverskortet var litt løst og muligens kunne ha kommet nærme hovedkortet, vi skrudde det sammen, og nå startet pcen. MEN HVA SKJER! skjermen får ikke noe bilde!

 

jeg vet at skjermen funker, har testet den på en annen pc, jeg har også prøvd samme pc på annen skjerm, og ja kablene sitter godt i!

så jeg anntar at problemet ligger ved skjermkortet/pcu`en/hovedkortet, vel egentlig har jeg ikke peiling så jeg håper på gode svar..

 

på forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar

som nevnt tidligere.. ville ha prøvd å bytte ut 1 og 1 del helt til du finner problemet..

 

eks. Først bytter du sjermkortet i din pc med et annet et, se om det funker.

Hvis det funker så vet du at skjermkortet ditt er dundas..

hvis det ikke funker prøver du å sette inn skjermkortet ditt i en annen pc og så ser du om det funker der..

er du virkelig uheldig så er det flere komponenter som har tatt kvelden.

 

Neste steg ville være å prøve å bytte RAM brikker..

 

div. har du husket å sette inn alle kablene.. mange skjermkort trenger en egen strømkabel.

Lenke til kommentar
Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upasselig, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdreven bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn, forkortelser osv. skal unngås. Emnefeltet skal beskrive innholdet i tråden. Eksempel: Problem med TV-ut på Radeon 9800. Dårlig bruk av emnefelt medfører stengning av tråden.
Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet.

Tråden har et dårlig emnefelt og vil bli stengt deretter. Vennligst les utdraget over fra retningslinjene og netiketten angående dette.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...