Gå til innhold

Sydenferie 07 med vennegjeng - forslag?


einst

Anbefalte innlegg

Tenkte jeg skulle på sydenferie med gutta..

 

Vet ikke helt hvor vi bør dra.. Noen som har erfaringer?

 

Tenkte på Hellas/Kreta/Bulgaria (vet det er seint å bestille for høysesong på populære steder)

 

 

Det er snakk om skikkelig fylletur, mest mulig party, men også et fint sted der man kan chille hele dagen, og billig shopping...

 

 

Trenger forslag fort.. Takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg og noen venner skal til Hersonissos som ligger på kreta.. Hørt det er helt sykt det, og StarBeach ser bare utrolig ut.. Vi skulle egentlig til Sunny Beach på Bulgaria

men fant ut at vi satser på Hersonissos, endel billigere reise men litt dyrere for alkohol men ikke store forskejellen.. Vi skal ned ditt i Juli, 12 eller 19=)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Vet ikke spesifikt om Hersonissos, men generelt lønner deg seg i hvert fall økonomisk å bestille alt selv. Med mindre dere drar til det verste bandittlandet skal dette være ganske greit. På pakketurer har man en tendens til å måtte betale unødvendig ekstrakostnader, for eksempel har gjerne disse turene en reiseleder som også skal ha pengene sine.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Vi er også en gjeng som skal på tur til sommeren! Problemet er bare at vi ikke helt vet hvor.. Er Magaluf en fint sted å reise til? Har hørt både positive og negative ting om stedet.. Lurer også på Kos, og Bulgaria. Har noen av dere erfaringer der i fra? :hmm:

 

Vi ønsker oss en real fylletur, bare sånn at det er nevnt ;)

Lenke til kommentar

Tips til alle gutter som skal på heisatur!

Rhodos i slutten av Mai/ begynnelsen av Juni. Altså dra ned i slutten av Mai. Det er før sesongen, men været er fint og det er overflod av det motsatte kjønn. Vi var 3 gutter der i fjor og det var helt sykt. Vi ble jaget inn på alle uteplassene i "bargaten" hvor det bare er skandinaviske uteplasser. Fri inngang, gratis drikke og ingen andre gutter. Slik er det ikke for gutta i høysesongen. Anbefales!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...