Gå til innhold

MX1000 Laser mus , feil med den?


Anbefalte innlegg

Jeg har en slik mus: 58200141.jpg

 

 

Jeg har vært fornøyd med denne i over 1år som jeg har hatt den, men nå har den begynt å bli ganske rar, jeg har den på den lade-stasjonen vær eneste natt så batteriet er ikke lavt. Men når jeg sitter i på pc'en, mest når jeg holder på i photoshop "fusker" musen, den vil liksom ikke dra vinduer og trykke på ting og tang. Den virker rett å slett treig, dette skjedde plutselig idag, har prøvd å restarte musen med den der knappen under å trykt på den knappen på ladestasjonen men musen er likedan.

 

Har noen hatt samme problem, å hva kan være feil?

Veldig irriterende. :no:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har lignende kluss med mi G7 mus, lurer på om det er USB overføringa som er vrien. På den stasjonære maskina bruker eg den uten driverene fra Logitech - trodde de var ei kilde til klusset, på laptop'en er driverene fortsatt der.

Hos meg kan musa ta "pause" opp til et minutt, "pila" er på skjermen og batteri på topp - har og prøvd og bytte batteri når ho stopper, uten hell - pausen fortsetter :thumbdown:

Har mi MX1000 mus enda, men der døde batteriet - nekter og ta imot lading - fungerte perfekt til "batteridøden". Fikk den i et MX3100 sett (tastatur og mus), alltid hatt den basen tilkobla PS2 portene. Nå er det trådløse tastaturet kobla via. PS2 til tastaturporten og basen (og antenna) til G7 musa via USB (får ladestrømmen den veien - MX1000 musa i settet mitt fikk ladestrøm fra en "trafo" på støpselet (230V)).

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
opererte på min mx1000 i dag. bytta ut bryteren på venstre museknapp med den ene fra sidescrollen. Virker fint foreløpig

7508712[/snapback]

Sorry for bump, men den middlescrollknappen min er litt sløv så jeg tenkte jeg skulle åpne den for å rense litt evt. se hva jeg kan gjøre for å fikse den.

 

Hvordan får jeg åpna musa?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...