Gå til innhold

Vakta

Anbefalte innlegg

Hei

Har fått fjernet w32.virut.A viruset fra win 2000, men det har gått utover oset. Får ikke startet en del programmer får melding om " ikke gyldig Win32 program"

Er det noe mulighet til å få win opp å kjøre igjen, uten ny innsatallasjon. Det er en del programvare her som er til snø anlegg, som det ikke er så for å få tak i.

 

Runar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Uten å ha sjekket opp rundt dette viruset du har fått, så kan det være at viruset har ødelagt .exe filene dine. Hvis det er tilfelle, så er (etter hva jeg har erfart) den beste løsningen å formatere pcen din.

 

Dersom jeg hadde vært deg så ville jeg prøvd å kopiere en av filene som ikke vil starte over på en annen maskin (merk deg faren for at denne kan bli smittet), og se om jeg kunne startet den derifra.

Dersom filen kan startes på en annen pc, så ville jeg først og fremst skannet maskinen din med samtlige antivirus-programmer mens pcen stod i sikkerhetsmodus, for da skal man kunne kjøre .exe -filene når viruset er borte.

 

Dersom problemet vedvarer, og programmene som er installert på maskinen er kritiske, så ville jeg leid inn en konsulent - Si at du er nødt til å ha programmene som er installert på maskinen, men at du ikke har cd, slik at en må eksportere nødvendige filer og register-oppføringer til de aktuelle programmene for at de skal fungere på pcen etter re-formatering.

 

Jobber selv som it-konsulent, og har hatt caser lignende denne tidligere, det jeg har gjort da er at jeg har kopiert programfilene over på min egen pc (skannet og fjernet virus som en mellomprosess), og jobbet meg gradvis fremover ved å finne ut hvilke register-oppføringer som programmet er avhengig av for å starte og kjøre.

Det er ikke alltid dette går, det kommer litt an på hva slags type programmer det er, og lignende.

Merk deg at dersom .exe filene er ødelagt, så vil ikke overnevnte løsninger fungere, da må man se om det er mulig å reparere .exe filene - for så å ta det derifra.

 

Det beste er definitivt å få tak i cdene til programmene, for det kan ofte være en tidkrevende og vanskelig prosess å få programmer til å fungere igjen etter en formatering, selv om ingen av .exe -filene er skadet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...