Gå til innhold

Selge eller ikke selge?


-Eriksen

Anbefalte innlegg

Bygger pc opp fra bånn av, og fikk for ikke lenge siden hovedkortet jeg bestilte. Et Asus HK med crossfire støtte. Men det jeg ikke tenkte på da var RAMen. Som dere kanskje ser støtter det bare DDR(1) RAM, og det er socket 939 som jeg har lest "..er på vei ut..", og det samme gjelder RAMen..så jeg lurer på om jeg bare skal selge det igjen for en tusing på finn og begynne på nytt, eller om jeg skal beholde det og bestille resten av delene...Noen råd? Er forskjellen så stor på DDR og DDR2, og er det sant at 939 er på vei ut av markedet? :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du vil kanskje få inntil 500,- for det hvis du er heldig. Hvis du går hele veien med å kjøpe utstyr til 939-kortet ditt, vil du ikke i særlig grad kunne oppgradere det noe mer når du senere ønsker det. I din situasjon ville jeg innsett nederlaget, solgt 939-kortet og gått for AM2/C2D(LGA775).

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
939 er på vei ut av markedet ja, du burde kanskje ikkje ha gått for 939 nå. Men tviler på du for solgt det igjen for 1000 kroner, siden det er på vei ut markedet.  ;)

7454834[/snapback]

 

Ja, så du mener altså at jeg bor vrake det og skaffe ett nytt ett?

7454948[/snapback]

 

Fikk solgt det for 800kr, faktisk :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...