Gå til innhold

Hjelp med windows innstaller i Office


remmm

Anbefalte innlegg

Det har seg sånn at jeg testa ut en betaversjon av Microsoft Office 2007, men hver eneste gang jeg åpner feks. Word, så må den gå igjennom konfigurerings prosessen. Nå har jeg avinnstalert office 2007 og gått tilbake til office 2003, men nå kom det opp her også! Hver gang jeg åpner et av office programmene, kjører windows innstaller på nytt. Håper noen kan hjelpe meg, begynner og bli utrolig irriterende.

 

Takk på forhånd :)

Endret av remmm
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Grunnen er nok antagelig at du ved installasjonen ikke valgte å installere alle tilleggene til Office. Som default er mange av disse konfigurert til å installeres ved første gangs bruk, og det er da dette maset begynner. Den spør deg ikke om du vil installere, den bare forsøker å gjøre det, selv om CDen ikke står i. Det er utrolig irriterende det der, men enkelt å fikse.

 

Sett i OfficeCDen så går du til Legg til/fjern programmer i kontrollpanelet og velger "Endre" for Ms Office. Se om du kan velge å installere hele, komplette Office-pakken på den måten. Eller du kan installere hele greia på ny. Bare husk å velge tilpasset (custom) installasjon, istedenfor Standard.

Lenke til kommentar

Det funket nok ikke. Er ikke så lett å forklare. Det som er at programmet starter, men istedefor å starte rett opp, som det gjorde før, kommer det opp et lite vindu hvor det står "Please wait while windows configures Microsoft Office Professional 2003". Dette lille vinduet står å konfigurerer hver eneste gang jeg åpner word, powerpoint, excel osv... Programmet starter opp etter ca. 10 sekunder.

 

Edit: Prøvde å åpne et dokument isted og fikk feilmeldingen "the command could not be performed because a dialog box is open. Please close open dialog boxes to continue"

 

Når jeg da trykker ok på meldingen som kommer opp får jeg åpnet dokumentet, men det er da så utrolig irriterende.

Endret av remmm
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...