Gå til innhold

radio på mobilen


mobill

Anbefalte innlegg

Jeg er en av de som liker å høre på radio, og bruker hørselvern med radio store deler av arbeidsdagen, pga støy i arbeidsmiljøet. Har sånn passe dårlige mottaksforhold, så det skurrer ofte litt. Nettop derfor er det viktig at FM-mottakeren er av best mulig kvalitet, og har best mulig antenne, slik at det blir minst mulig skurr. Er nå i kjøpsmodus for en ny mobil, og lurer på om de radioene som fins i telefonene er gode nok til å kunne erstatte en hørselvern-radio med egen antennepisk.

Er det noen som har erfaring med radio fra forskjellige mobilprodusenter? Antar at SE og Nokia er mest aktuelle på dette området, SE leverer vel også med ørepropper som stenger for støy utenfra. I dag har jeg en Siemens SX1, som også har radio, men jeg synes denne har veldig mye sus i bakgrunnen, som om opptaket er gjort atmed en foss...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er to ting du kan ha i bakhodet:

 

Mange Sony Ericsson-telefoner med radio har også RDS.

 

På mobiltelefoner fungerer ledning til øretelefonene som antenne, det er derfor en fordel av det ikke er mye krøll og knuter på denne.

 

 

Jeg har RDS-radio på min K800i, men kan dessverre ikke fortelle hvor bra denne fungerer siden jeg aldri bruker radioen pga mitt trådløse headsett (ingen antenne = ingen radio).

Lenke til kommentar
Noen som har prøvd både Nokia og SE med radio og har en mening om hvilken som er best?

7403696[/snapback]

 

Ikke for å være fjern, men har du WLAN på jobb? I så fall kan du vel kjøpe deg en telefon med WLAN og høre på nettradio.

Eller bruke 3G, selvsagt :)

 

Men da blir det dyrt og batteriintensivt...

Lenke til kommentar

Har faktisk såvidt vært inne på denne tanken selv, jeg vet at det eksisterer et trådløst nett på jobben, men jeg antar at det har "barnesikring". Det er vel fremdeles bare få telefoner som har dette, er det ikke det som kalles "Wi-Fi" - Hva det nå enn står for...?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...