Gå til innhold

Minne


Anbefalte innlegg

går det an å sjekke hvordan en minnebrikke eventuelt har blitt ødelagt (om det er fabrikasjonsfeil eller om det er jeg som har ødelagt den med statisk elektrisitet)?

 

Fordi :

Jeg har bygd meg en pc, men sliter sannsynligvis litt. når jeg slo på PC-en de to første gangene stod det to rambrikker i slot 2 og 3. ingen i 1. da fant den kun den ene brikka, jeg hadde 2x256MB. kan dette ha ødelagt ram brikkene??

 

for når jeg nå skal slå på PC-en begynner det og pipe, og står C1 på led-ene på hovedkortet som betyr noe minne error, og når jeg sjekka på hovedkortet sin hjemmeside stod det at pipingen kunne være noe med minnet.

 

oxygen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du prøvd med bare en av brikkene i? Prøv å boote med en brikke om gangen; veksl gjerne mellom de forskjellige minne-slot'ene så du kan prøve ut evt. hvilke av brikkene som er defekte.

 

Jeg hadde det samme problemet med et Epox 8K7A+ hovedkort, men der var det ikke minnet som det var noe galt med, det var et defekt hovedkort som deretter ble sendt i retur og byttet.

Lenke til kommentar

Ja, jeg har funnet ut at det bare funker å boote med den ene brikka.. funker helt flott med den andre.. men vet ikke om det er jeg som har ødelagt den eller om det er fabrikasjonsfeil. går det an å finne ut dette på en måte? den falt ned i kabinettet fra kanskje 10 cm høyde.. kan dette ha ødelagt brikka..?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...