Gå til innhold

Splinter Cell Double Agent og "umulige" systemkrav


Anbefalte innlegg

Jeg har bare en ting å si om dette: ikke kjøp spillet! Ihvertfall ikke uten å lese hva som er systemkrav. Sjekk skjermkortet ditt, for om det ikke støtter Shader Model 3.0, så er det ikke mulig å spille spillet. Og det kommer ingen patch for å rette opp dette problemet heller. Mange har desverre kjøpt spillet, men får ikke spillt det p.g.a. mangel på nyeste skjermkort. Jeg kommer ikke til å kjøpe Ubisoft-spill igjen etter dette. Total mangel på forståelse for alle som ikke har råd til nytt skjermkort til tusenvis av kroner.

 

:mad::mad::thumbdown:

Endret av Evilworm
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+130498

trenger ikke nyeste skjermkort for å spille det da...

de skjermkortene du trenger for å spille det koster heller ikke mange tusen, med mindre du vil spille det på høyeste grafikk! støtter dessuten ikke skjermkortet dit shader model 3.0 er det uansett på tide å oppgradere det!

 

 

her har du foresten et skjermkort til 600 kr som du fint kan kjøre spillet på! skjermkort

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Synes det er bra at de bruker Shader Model 3. Splinter Cell serien er jo mest basert på sniking, der man bruker skygger som ditt beste våpen. Er jo bra at de vil bruke det nyeste programmene, sånn at de kan lære seg å bruke mest mulig kapasitet av den, sånn at spillet blir bedre.

 

Selv har jeg ikke så bra PC, så jeg må spille Double Agent med Low i de fleste settingsene, noe som tærer ned på kvaliteten. Men det jeg mislikte mest er at de har byttet ut Stealth og Lyd meteret som jeg absolutt elsket på de andre spillene i serien, til å bare bli et slags trafikklys på ryggen til Sam.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...