Gå til innhold

Mest økonomiske fargelaserprinter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om du ikke kommer til å skrive ut mer enn 4000 sider i løpet av tre år så kommer du ikke til å bytte tonere en gang. Trenger du funksjoner som flere arkmatere, tosidig utskrifter og at den er koblet til nettverk?

 

Lexmark C522n er en rask fargelaser til prisen (ca 2500 kr) og har nettverksstøtte.

 

HP Color LaserJet 1600 er svært billig (ca 1600 kr), men er en del tregere enn Lexmark-skriveren, og har ingen nettverksmulighet.

 

Skrivere som er billige i innkjøp er ofte dyrere i bruk da toner og annen rekvisita er dyrere og mindre holdbare. For eksempel er det sånn at trommel og bildeenhet på de billigste fargelaserene tror den har fire utskrifter pr fargeutskrift da papiret går igjennom fire ganger, dette fører til at man må bytte ut disse oftere enn ellers.

 

Selv har jeg god erfaring med HP, Lexmark, Samsung, OKI og Dell-skrivere. Men da hovedsaklig på steder det skrives ut mer enn 4000 sider i løpet av tre år. Som oftest ligger disse skriverene mellom 1000 og 8000 sider i måneden.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Sitter og ser på tonere kontra blekkpatroner hos Komplett, og der står det at en blekkpatron til en HP-skriver skal holde til 450 sider med 15% dekning, mens tonere til en Lexmark-skriver holder til 3000 sider med 5% dekning. Men da blir det jo mye dyrere per utskrift med laseren, siden 3000 sider med 5% dekning koster 3300,- i tonere og gir 1 krone per side, mens blekkskriveren holder til 1350 sider med 5% dekning og koster 300,- som gir 0,22 kroner per side. Er disse tallene som Komplett oppgir helt på tryne, eller?

 

Eksempler hos komplett:

Én toner til Lexmark C500n (man trenger altså tre, en for hver farge)

En blekkpatron som innholder alle tre farger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...