Gå til innhold

Hotfix til amd, finnes til intel også?


Crispin

Anbefalte innlegg

Heisann

 

Har nettopp fått en e6400 i hus og er veldig veldig spent. Har brukt den en dag nå og har ikke merket de store forskjellene enda, har for det meste installert og kopiert. Gikk fra amd 3500 til e6400. Men har lest en del om disse amd hotfixene, er disse bare til amd? Eller har intel sine core duo også disse "problemene" ? Har ikke merket noen problemer enda men tenkte jeg skulle høre og eventuelt gjøre noe med det :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gratulerer med ny CPU!! :D

 

C2D har ingen sånne problemer! Det er bare å kose seg med den!! :dribble:

Håper du har planer om å overclocke også, for den der kan du få mye ut av! :thumbup:

7339823[/snapback]

 

Er jo ikke akkurat et MUST for AMD heller da. Har en x2 selv, og har ikke installert en eneste "driver" eller hotfix for denne. Har knallgod ytelse, og fikk faktisk høyere CPU score i 3Dmark06 uten drivere enn jeg fikk med drivere (hadde drivere før jeg formaterte). Uten å installere alle de greiene, bikka jeg endelig 2k score i cputest. Uten havnet jeg på ca 1900-1910.

 

Ellers merker jeg ingenting til at det skal være usynkront, eller at klokker går feil eller at ting går altfor fort/sakte. Alt bare funker.

Lenke til kommentar

Hehe har prøvd i andre tråder, har ikke fått så mye hjelp. Vel maskinen fryser som sagt viss jeg spiller, ofte etter ca en halvtime. Men den frøs en gang når jeg installerte et spill også. Strømforsyningen min er ganske ny og ble brukt i min gamle amd 64, det er en mist 500watt som skal være svært god. Jeg har følgt med temperaturen på cpu og gpu i everest mens jeg har spilt, den har ikke gått over 50, på hverken cpu eller gpu.

 

Jeg har kjørt memtest i hele natt og dagen før, og to andre ram testings program, har ikke funnet noen feil. I dag skal jeg på et lan og forhåpentligvis får jeg låne et skjermkort og en psu for å sjekke om det kan være psu'en eller skjermkortet. Må si det høres mest ut som for svak psu, men etter alt jeg har lest om Mist må jeg si meg meget overrasket viss det skulle være tilfellet.

 

Håper noen av de også har greie på å justere volt og slikt i biosen, har hørt det kan hjelpe? Viss rammen viser seg å skape problemer. Har også oppdatert biosen til de nyeste og bruker de nyeste driverne til alt.

 

Et par av gangene når pc'en har stoppet opp har jeg fått svart skjerm og hovedkortet har laget en lang pipelyd, så stoppet den et par sekund, så laget den en lang pipelyd på et par sekunder igjen, slik sto pc'en til jeg slo den av. Fant ingenting om denne lyden i manualen men kanskje noen her veit?

 

Hk: ECS P965T-A

Cpu: E6400

Skjermkort: PowerColor Radeon X1950PRO(har forøvrigt steget med 300kr på komplett.no de siste dagene!)

Minne: OCZ DDR2 2048MB Platinum XTC Dual Ch

Endret av Crispin
Lenke til kommentar
Dere er heldige, min maskin er ustabil som FY :( Angrer dypt på dette kjøpet ja.

7347523[/snapback]

 

Da er det klart noe galt, si heller hva som skjer.

7348140[/snapback]

 

Virker som om du har problemer med overheting av komponenter. ta å se etter om skjermkortet eller cpu ol. ikke er for varme.

Lenke til kommentar

Failsafe? Hva er det? Forklar gjerne mer :) Fikk prøvd en strømforsyning i går, og får samme error. Ofte får jeg blåskjerm med filer som henviser til ati og realtek, så jeg mistenker egentlig mest hovedkortet nå. Tror jeg må se etter et nytt å levere dette tilbake før angreretten.

 

Laster ned intel tat å skal sjekke det ut :thumbup:

Endret av Crispin
Lenke til kommentar

Pipelyden du nevner brukes av Award BIOSer for å varsle om at hovedkortet ikke finner noe installert minne. Jeg har opplevd dette selv, minnemodulene var ikke støttet av hovedkortet, og løste problemet ved å oppdatere BIOS. Derimot nevner du at du allerede har gjort dette. Hvis minnemodulene ikke er helt kompatible med hovedkortet kan dette forårsake et slikt problem uten at det gir utslag på Memtest.

Lenke til kommentar

Hk: ECS P965T-A

Cpu: E6400

Skjermkort: PowerColor Radeon X1950PRO(har forøvrigt steget med 300kr på komplett.no de siste dagene!)

Minne: OCZ DDR2 2048MB Platinum XTC Dual Ch

7348172[/snapback]

 

Har hatt mye problemer med de samme minne brikkene som du har ,De er spesifisert til 2.1 volt , men mitt sett er kun nogenlunde stabile på 1.9-2.00 volt.

Lenke til kommentar

Okey men da kan jeg prøve å justere volten kanskje? Kunne du tatt et screenshot viss du har mulighet, slik jeg vet hvor jeg skal stille? Har ikke 100% oversikt over biosen. Har nå kjørt en del timer med heftig spilling uten blåskjerm\frysing, jeg har disablet lydkortet i biosen. Jeg har ofte fått blåskjerm der lydkort drivere etc har vært involvert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...