Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Problem med driver og system restore


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har lastet inn en ny driver til grafikkortet mitt. Etter at jeg gjore dette kjører ikke spillene i widescreen, men den kjører windows og resten i widescreen.( forklart bedre i denne tråden: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=667614&hl=

 

Link til driveren jeg nå har, som ikke kjører spill i widescreen: http://www.omegadrivers.net/ati/win2k_xp.php

 

 

Så derfor tenkte jeg at jeg skulle ta system restore tilbake til den tiden hvor jeg hadde den gamle driveren. Det var på lørdag eller søndag jeg installerte den nye driveren. Så idag gikk jeg på system restore for å sette den tilbake. Men på kalenderen hvor man velger hvor man skal sette den tilbake til går bare tilbake til i går(Mandag) og jeg må jo ha til lørdag eller søndag. Vet noen hvordan jeg kan fikse dette?

 

Hvis ikke noen kan hjelpe meg der er det er vell en ny mulighet å installere den gamle driveren jeg hadde på nytt eller en annen fra ATI? På siden til ATI fant jeg denne:

 

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/mobility-xp.html

 

Da jeg skulle installere omega driveren ba den meg slette alle drivere til ATI grafikkortet. Da slette jeg Catalyst Control Center og ATI Display Driver eller noe lignende. Har jo funnet Catalyst men ikke noe Display driver. Følger dette med til Catalyst eller hvordan er det?

 

Det eneste jeg har lyst å oppnå er å kunne spille i widescreen igjen. Og da ser letteste vei ut for meg å få tilbake den gamle driveren. Har dere noen tips til hvordan jeg kan gjøre dette?? Veldig takknemlig for svar! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...