Gå til innhold

Metroid Prime fikk 9.8 av IGN


Nexxi

Anbefalte innlegg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sånn er det å stikke hodet inn et vepsebol fullt av illsinte GC-fanboys... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

 

F@en, spillets varighet er over når man har rundet det, og det irriterer meg. Og hvorfor kunne man ikke implementert en MP i Metroid Prime. Har innovasjoene og nyskapningen i spillbransjen forduftet. Kan man ikke finne på nye måter å spille multiplayer på?

 

Det her er RÆVA folkens! Dere blåser dere opp for ingen ting! Det er åpenbart viktig for dere dette her.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvem har sagt at dataspill behøver være langvarige? Selvsagt er det å foretrekke at moroa er av en viss lengde, men det er ikke alle som har tid til å kaste bort livet sitt på onlinespill. Greit nok, det kan være god moro, i tyve, femti og kanskje hundre timer, men for mange kan det være vel så bra med et spill som man kan bli ferdig med. En del multiplayerspill må jo sies å være svært gjentagende - noen vil kanskje til å med mene uinteressant monotone... I et historiedrevet enspillerspill er det derimot lettere å holde interessen oppe. Slik jeg ser det, byr multiplayerspill ofte på umiddelbar moro, men stopper der. Det blir aldri noe mer enn underholdende og gøy. Derimot ser jeg ofte tilbake på enspilleropplevelsene i ettertid, og innrømmer - stille for meg selv - at de virkelig var mesterverk.

 

Sammenligne UT2003 med Deus Ex, eller CS med Half-Life, for eksempel.

Lenke til kommentar

herre min hatt, jc-g; har du i det hele tatt kunnskaper om spillhistorien før år 2000? super metroid var et kort, meget kort spill, ingen multiplayer; topp varighet. hvorfor? jo fordi det var så gøy å spille gjennom spillet flere ganger; utforske alt, finne nytt. ign.com sin review sier dette om metroid prime og(selv om det i seg selv er et stort spill, 20-30 timer). det sier at det er mange motiv for å fortsette å spille lenge etter at en er ferdig med spille første gang.

og du, multiplayer i et adventure-spill? tenk litt over saken da..

Lenke til kommentar

mah...just what I wanted to say :smile:

Super Metroid var spesielt for sin utforsking og 0-100% explored system...

har selv spilt igjennom Super Metroid 3 ganger...

hmmm.....Metroid Prime= Super Metroid i 3d....

Varighet? Evigheter :grin:

Så bare klag...spill igjennom en gang og finn 30% av alt...

jeg skal nyte dette spillet for hva det er.. Oppfølgeren til tidenes beste spill (etter min mening) Super Metroid.

Lenke til kommentar

Hum det er masse å unlocke i MP lille venn. Spillet alene har 25+ timer som det tar og fullføre første gang. Vidre kan du unlocke det GODE gamle metroid spillet å spille det. Samt masse annet snaks som du kan holde på med etter spillet er ferdig, eier du en GBA også så vil det også være en del muligheter melom MP og MF

Lenke til kommentar

HAHAHAHAHHA. Dette tror jeg må være det morsomste jeg har vært med på. Bare fordi jeg på mer eller mindre generelt grunnlag sier at et spill har lite varighet etter at man har rundet det, så kommer hele haugen med bønder etter meg med høygaffel og øks. Klar til å hakke hodet av noen. Det er et faktum (iallefall hjemme hos meg) at et spill raskt støver ned etter at jeg har rundet det, MED MINDRE DET HAR MULTIPLAYER! Om dette er tilfellet hjemme hos dere, ja det er meg skjærende likegyldig. Jeg klarer faktisk ikke å si hvor mye jeg driter i akkurat det. Vel, dette er omtrent som å snakke til herr dør eller fru vegg, så jeg tror jeg heller skal sette meg ned og spille litt spill. Dere kan jo kakle så mye dere vil i mens, eller gå ut og melk en ku :lol:

Lenke til kommentar

Ok, det ser fremdeles ut som om noen her på forumet ikke klarer å innse at det er lov å ha forskjellige meninger om ting. Jeg skal prøve å bringe denne saken ned på et saklig nivå. Og ja, jeg innrømmer at jeg til tider kanskje har vært litt usaklig her.

 

For det første så er det en ting som må klargjøres her, og som 99% av dere ikke har forstått, og som jeg kanskje heller ikke har gitt klart nok uttrykk for. Jeg er en stor fan av singleplayer delen av et godt spill. Her kan jeg nevne f.eks. Half-Life, Halo, Mafia, GTA 3, Thief, Soldier of Fortune 1&2, Hitman 2 etc. etc. Dette er spill, jeg på mange måter setter høyest, hva angår ren spillopplevelse.

 

Når det er sagt, så er jeg også en stor fan av multiplayer spill. For tiden, så spiller jeg meg gal på Battlefield 1942. RtCW, CS, og nå sist Raven-Shield er alle spill som virkelig skinner best når man har mennesklig motstand. Og her kommer poenget mitt. Jeg kan bruke kanskje 20 timer på et singleplayer spill. Det kan være århundredes spillopplevelse, og virkelig nå opp blant de 10 beste spillene noensinne. Men når jeg har rundet det, så er det sjelden jeg setter meg ned i 20 timer til, for å gjøre det akkurat samme om igjen. Det som da holder spillet levende er gjerne multiplayer delen. Her kan jeg sitte 100, 200, ja kanskje 1000 timer med et og samme spill. Nå som jeg har rundet Halo på legendary, så er det multiplayer delen som holder liv i tittelen.

 

Om et spill fortjener full score til tross for at det ikke har mulitplayer, ja det er et spørsmål om smak. Liker man multiplayer (som meg), så er det et viktig element. Jeg liker å få mest for pengene, så da velger jeg ofte spill som har en bra multiplayer del. Når det er sagt, så spiller jeg svært mange spill (pga. jobb), og jeg er ikke den som forkaster et bra singleplayer spill.

 

Når det gjelder Metroid Prime, så kommer jeg helt klart til å plukke opp spillet. Jeg venter med å komme med min endelig dom, til da.

 

Ang. Zelda, så kunne utviklerene innovert hele spillet med å ha med coop. Det er klart at mye av spillets struktur da må forandres, men dette kunne vært en etterlengtet forandring i gamplayet.

 

Og når det gjelder det generelle nivået på diskusjonen her inne, så må den sies å være svært lav. Dere må godta at andre har en annen smak enn dere. Kommentarer som de under kan dere spare dere for, samtidig som jeg trekker tilbake et par av mine kvasse utspill.

 

Quote:


Jeg mener dette helt seriøst, hold for **** kjeft! Hva i ******* feiler det dere?


 

Quote:


Den siste posten er så trist at det grenser til det patetiske. Viss du mener at et spill må ha multiplayer for å få full score synes jeg synd på deg.


Lenke til kommentar

Sjansene er store for at Splinter Cell blit GOTY ja! Fikk faktisk demoen av det i dag! Det følgte med Official Xbox Magazine! Og det er bare en ting å si: genialt! Det må bare oppleves! Jeg har aldri spillt en demo så mye i hele mitt liv,og det sier vel sitt. Strålende grafikk, og meget godt gameplay!

 

Bedre enn Metal Gear spørr du meg!

 

Men nå må jeg stikke... må spille mer SC-demo :smile:

Lenke til kommentar

Hmm... har hørt mange som sier at: "Endelig har gamecube fått et spill som knuser Halo"

 

 

I MP kan du ikke strafe, ikke sikte når du løper(du må stoppe opp og holde inne en knapp). Du kan faktisk nesten ikke sikte i det hele tatt, da hele spillet anvender lock-on systemet(spillet velger en fiende,låser siktet fast,og det er bare å skyte i vei. Huff så kjedelig)... Og at grafikken er bedre? Jeg ler meg i fillebiter! Halo's grafikk er bedre spørr du meg. Husk på at HALO kjører store utendørs "arenaer" med masse fiender,kjøretøy + at motoren skal rendere all A.I.en, mens i MP er det bare trange klaustrofobiske ganger(så det blir enklere å ha bedre grafikk,høyere framerate,osv..) Derofr er Halo mer teknisk anvansert også.

 

Jeg vet at det er to forskjellige genrer; Halo er en First Person Shooter,men MP er et First Person-Adventure... Men likevel...

 

 

Alt dette gjør slik at jeg må le av IGNs 9.8 anmeldelse... Ikke misforstå meg,MP er et genialt spill,akkurat det GameCube trenger, men jeg synes ikke det er verdt 9.8. Der er heller ikke multiplayer i spillet,og totalt skulle vel spillet ha fått noe rundt 9.0-9.5

Lenke til kommentar

Gamecuben min venn har flere titler enn Xbox som det er oppstyr rundt. Å spillet kan ikke samenlignes med Halo. Annet en FP. Å om du har sett de site filmene er det store snøbaner å grønne baner. Så det er litt feil. Ikke døm krafikken etter hva du ser på en film, men du du ser det hjemme i stua de.

 

Når de som driver disse spille sidene, å har spilt spilt en del i sitt liv, det er det de jobber med, sier at spillet ser bedre ut en Halo, så gjør det det.

Lenke til kommentar

StaBBer, ut i fra din oppfattelse av MP så trur jeg ikke det spillet er noe for deg. Twitch-skills er nok ikke akkurat det som er mest i bildet liksom så du kan bli skuffa hvis du kjøper det.

 

Men når dere nevner Halo, hva er det egentlig som var så stort med det? Altså, jeg spillte et stykke i co-op hos en venn og det var moro, og som sagt store fine baner. Men alt går jo så veeeeldig saaakteee. Er det fordi det var i co-op? Ellers så titta jeg på multiplayern litt og det var i samma trege tempo, så jeg er litt usikker. Føltet liksom ikke riktig når jeg spillte det, ting gikk i slow motion. Men det var stilig med flya da, hehe. Mye av spillet minte meg faktisk en del om Serious Sam 2 (har ikke spilt enern), men AI'n var jo seff en helt annen dimensjon i forhold til SS2. IMHO, helt seriøst med handa på hjertet og greier synes jeg Halo ikke skilte seg ut fra resten av FPS massen.

 

Og ikke for å flame (beklager hvis det kan tolkes sånn), men altså hvordan et spill får til bra grafikk er vel ikke så nøye? Ja, MP kan sikkert kjøre mer på eye-candy pga den klaustrofobiske layouten vi har sett i flere trailere. Hva så? Jeg ser ikke problemet :) Du snakker liksom rundt deg selv: et bra spell er ikke bra hvis metoden det bruker for å bli bra ikke er teknisk avansert.. der datt jeg av lasset.

 

Anyway, den 18. blir nok en spennende dag. Sees i butikken alle sammen.

Lenke til kommentar

Ja det fikk 9.7 av Gamespot, det er bedre en Halo, selvom det er 2 forskjellige spill. Metroid er orginalt, og kan egentlig ikke samenlignes med NOEN andre spill siden det er såpass unikt. Metroid fikk forøvrig dårligere av både IGN og Gamespot. Og overaskende dårlig av Gamespot, 8.6 eller 8.7 Men det er ingen tvil om at dette er 2 geniale spill.

 

Men jeg trur Metroid har det Lille Ekstra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...