Gå til innhold

Baldurs gate installerings problem, please hjelp


Anbefalte innlegg

Jeg setter i den første baldurs gate cden. har windows vista rc2. Åså komme sånn boks opp og jeg trykker install men etter det jobber den litt og ingenting nytt kommer opp og baldurs gate boksen forsvinner.

Please hjelp meg hvis du kan har så lyst å spille dette spillet. akkurat det samme skjer når jeg prøver å instalerre theme hospital.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
tusen takk for hjelpen, ser jeg har en eldre versjon som tydligvis ikke funker på vista, blir vel ågå over til xp igjen snart :p

7289589[/snapback]

Jeg hadde problemer med å installere BG på XP også. Når jeg startet setup.exe skjedde ingenting. Prosessen kjørte i bakgrunnen, men var ingen futt i den.

 

Løsningen var å starte XP i safemode, for så å kjøre installasjonen. Senere fant jeg ut at det var en eller annen prosess som hindret BG installasjonen, men gudene vet hvilken. Jeg bare avsluttet alt som ikke krevdes for å kjøre windows og deretter fungerte det (orket ikke å feilsøke i etterkant for å finne ut av nøyaktig hvilken prosess det var).

 

Du kan eventuelt prøve dette på vista. Starte i safemode, installere, for deretter å patche den opp til vistakompatibilitet.

Endret av shabador
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...