Gå til innhold

Analog film, konvertering osv


Anbefalte innlegg

Beklager hvis jeg poster spørsmål som er postet mange ganger før, men jeg har faktisk søkt og lett men ikke funnet svaret på det jeg lurer på.

 

So here it goes: har spilt noen timer film inn på pcen, fra et analogt kamera. Dette skal brennes på en dvd, med meny og det hele. Meny-program har jeg fått tak i, men hele stasen må vel konverteres til dvd-format. Jeg aner ikke hvordan dette gjøres, jeg har aldri gjort det før. Tipper det er rimelig elementære greier, men nettverk og hardware er mer mi greie, ikke sant.. :roll: Formatet som er på filene nå er WMV. Dvd er vel Mpeg4(?), så har noen et program å anbefale? Har prøvd et par, for ei stund siden, men di var tungvinte i bruk og litt sånt. Har selvsagt glemt hva de heter.

 

Om noen skulle føle for å poste tullete svar som ikke hjelper meg; vær grei å la være. På den måten kan tråden dere irriterer dere så grenseløst over legges død rimelig kjapt og dere slipper ytterligere irritasjon. :thumbup:

 

Takker for all hjelp. :w00t::w00t:

Endret av appelsinbrus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ethvert fornuftig redigeringsprogram har vel mulighet til aa transkode til mpeg2/dvd, men det finnes jo andre litt mer 1-2-3 loesninger ogsaa. Finner fort noen av disse ved aa fyre loes paa google. :-)

 

Edit: hva i alle dager er poenget med aa oppfordre folk til aa ikke legge inn tullesvar? Jeg mener, hvis du har saa liten tro paa forum-folket her, saa kan du vel finne hjelp et annet sted (for aa si det paa den veldig pene maaten).

Endret av gozzer
Lenke til kommentar

Så jeg skal liksom betale fordi jeg vil lage en dvd til meg selv? Selvsagt.. :p

Men takk for hjelpa, folks.

 

gozzer, er ikke forumet jeg ikke har tro på, men det er da ikke å skyve under en stol at det er masse drittpreik som bare kunne vært droppa, ikke sant. Var bare det jeg mente. Virker nesten som du tok deg nær av det, ettersom du reagerte såpass sterkt...?

Lenke til kommentar
gozzer, er ikke forumet jeg ikke har tro på, men det er da ikke å skyve under en stol at det er masse drittpreik som bare kunne vært droppa, ikke sant. Var bare det jeg mente. Virker nesten som du tok deg nær av det, ettersom du reagerte såpass sterkt...?

7213448[/snapback]

 

Tar meg sjeldent naer av ting som skjer paa et forum, men synes dog det er i grenseland frekt aa spoerre om hjelp og komme med det sleivsparket der i samme post.

Lenke til kommentar

Hva som var så sleivete med det der da? Merkelig å henge seg opp i en sånn filleting.. Jeg ba jo bare om svar som kunne være til hjelp, om du/dere ikke har noe å si som kan hjelpe meg så kan du/dere bare la være å poste. Skjønner ikke hva som er så "sleivete" med å si det. Om du føler jeg disser forumet "ditt" eller noe, så får det strengt tatt være din bissniss. No offence, men jeg kunne ikke brydd meg mindre.

Lenke til kommentar

Jeg mener bare at hvis man har saa liten tillit til medlemmene av forummet at man maa komme med slike oppfordringer i forkant av et evt. problem, da ser jeg ikke helt poenget med aa soeke hjelp her.

 

Dette er paa ingen maate mitt forum, og du har ikke 'dissa' noe som helst. Det her var kun snakk om normal folkeskikk fra min side.

 

Men, det er dumt at denne uenigheten skal ta over traaden din, og det tar jeg paa min kappe. Haaper du har faatt svar paa spoersmaalet ditt, og at dvd-en gaar i boks. Hvis ikke, fyr loes med eventuelle problemer, saa kan sikkert noen gi deg flere pekere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...