Gå til innhold

Spesialminne til Amilo laptop?


kkrogedal

Anbefalte innlegg

Snakka med mpx ang Fujitsu-Siemens Amilo Pi1536 og 1556 i dag. Disse kommer med 1 GB RAM, men jeg kommer til å ville ha 2 GB, og mpx sier disse maskinene trenger fujitsu sitt spesialminne til 1945 for 1 GB. Crucial sin minnekartlegger sier ikke noe om spesialminne. Kjenner noen til om det er mulig å bruke standardminne til disse maskinene, evt om de ikke vil yte like bra med standardminne? Forslag til liknende maskiner? Skal ikke spille noe særlig, så skjermkort er ikke noen big deal.

 

Kjartan

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan ikke tenke meg at de trenger spesialminne. Du må bare finne ut hvilke brikker som står i og bytte dem i noen tilsvarende spesifikasjoner. 1945,- for 1 GB er rene ranet. Forresten, 2GB ram er penger ut av vinduet hvis du ikke skal bruke maskinen til spill, bildebehandling eller videoredigering på høyt nivå.

Lenke til kommentar

Uansett, er veldig lett å få problemer om brikkene ikke kommer fra samme produsent, snakker av erfaring da jeg hadde en brikke fra crucial og en fra kingston, maskina fryste seg i spill. Bytta til 2x kingston og maskina har ikke fryst EN gang siden da...

Endret av andersø
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...