Gå til innhold

Spm om sjølivet. Svar meg gamle sjøulker!


SCV

Anbefalte innlegg

Hey, er 20 år og skal på sjøen nå om knappe 2 uker, jeg begynner og grue meg en del, ikke for og jobbe hardt og slit meg ut, det har jeg allerede gjort i over 1 år med og jobbe på slakteri.

 

Der jeg jobber nå begynte det akkurat en gutt på 19 år som hadde vert ute og fiske blåkveite var det vell han sa, noe som var veldig tungt. Jeg skal selv ute og fiske reker og etter det jeg har hørt skal reketrålere vere kjempestas og ikke noe særlig stress. Men til poenget, han sa at "har du klart deg her i et år klarer du deg lett på sjøen" noe som hørtes bra ut.

 

som sagt, jeg er ikke redd for og slite meg ut eller gråte mine modige tårer og savne mamma og pappa :) men er det noe som jeg ikke liker i denne verdenen så er det og spy og vere syk, og etter det jeg har hørt så er det og vere sjøsyk en hel del verre en og vere fyllesyk, jeg aner ikke, men og vere fyllesyk er ikke noe gøy :thumbdown:. Så det er vell det jeg grur meg mest til, men dette er noe alle må gjennom, nesten alle iallefall og det er vell veldig individuelt om hvor lenge man er sjøsyk og hvem som får det. Er det noe som hjelper mot og vere sjøsyk? eller må man bare ta det som en mann og vere jææævlig dårlig?

 

og det kan da vell ikke vere så vansklig og komme seg oppover i sjølivet og få bedre jobber om du går litt skole etter du har vert ute en del? noen som har begynt som mess, halvøting ellerfisker eller hva nå alle disse faguttrykkene heter og klatret seg lengre og lengre opp og har en dugendes jobb? Planen min er og få sjøfarts tiden og søke meg på suppley båt, så er sjølivet noe og satse på? det bør vell vere det siden det er så mange som stikker til sjøs.

 

Umh, er sikkert en milliard ting til jeg skulle spurt om men tenker ikke helt klart nå :p så om du har noe annet og si om sjølivet som en ung rekefisker kunne hatt nytte av og vite så skribl i vei :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...