Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Starter OK.....men stopper


puckern

Anbefalte innlegg

Mitt første innlegg dette!

 

Kjøpte nylig en Honda CR-V 2002 75.000 km. modell, som ser strøken ut. Alle servicer fulgt og jeg synes også prisen var OK, 199.000.

 

Bilen ble kjøpt privat og under ett døgn etter at jeg hadde hentet den, staret problemet: Bilen starter normalt når den er kald, feks om morgenen. Hvis jeg kjører noen hundre m og motor ikke har blitt skikkelig varm, stopper den rett og slett hvis jeg må bremse ned i et feks et veikryss (bremser, inn med clutch og holder brems og clutch inne - helt normal prosedyre!!). Den kan da være vanskelig å få start på, turtallet går opp og ned (1500 - til nesten 0 rpm). Dette skjer ikke når bil er varm. Honda finner ikke ut av det.

 

Hvilken garanti kan jeg ha på dette og hvor lenge bør jeg vente før jeg bør vurdere (sterkere) å heve kjøpet? Ønsker egentlig ikke det, da bil er både pen og god å kjøre, når den går fint vel og merke!

 

Bilen er kjøpt privat og tidligere eier har hentet bil og skal dekke eventuelle kostnader. Bilen har også stått en stund ubrukt i garasje før jeg kjøpte den. Har fått kjørt 300 km de første 3 ukene det er lite når det er "ny bil" ?!! :hmm:

 

Noen som har tips på hva som er galt her?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rart ikke Honda finner ut av dette. Min Astra hadde problemer med ustabil/varierende tomgang på kald motor da den var ny, dette ble løst ved å oppgradere programvaren i motorstyringen. Kanskje byttelåne en motorstyring fra en annen tilsvarende bil for å se om det er en feil i selve motorstyringen? Hvis dette ikke hjelper, er det feil på en sensor et eller annet sted.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...