Gå til innhold

Tips til kjøp av digitalt slagverk


Anders15

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 1 år senere...

Hei, jeg har prøvd de Eastone trommene, de bør du styre laaangt unna. Det dårligste jeg har vært borte i, de er ikke vært 4000,- kr en gang. Du kan maks slå på to trommer samtidig!!

 

Selv kjøpte jeg dtxplorer på salg å vedvik (sto hvertfall det på posen) i Tønsberg. Det kosta rundt 6000,- og er veldig bra! Kjempe fornøyd!!

 

 

Lykke til ;)

Lenke til kommentar

Har selv roland td6kw, og det er helt fantastisk. Har det hjemme som øvingssett, mens det akkustiske står i øvingslokalet.

 

Jeg anbefaler å legge litt penger i det når du først skal ha et elektrisk sett. TD3 er sikkert perfekt for deg, det har litt mindre modul (mixeboks) og ikke "skinn" på skarptromma (bare pad), men duger som bare det. Hvis du bor i nærheten av oslo anbefaler jeg at du tar en tur innom immerslund musikk og tester div el trommer. Du bør prøve å finne en modul med aux-inngang, da kan du kjøre mp3-spiller sammen med spillinga, funker som en kule!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Velger å skrive her istedenfor å lage en helt ny topic. Har sett på digitalt trommesett litt nå og tror det er det beste alternativet for meg. Har ikke plass til å ha et vanlig trommesett stående noe sted over lengre tid og heller ikke et sted jeg kan bråke så mye heller.

 

Har derfor gått over på ideen med digitalt. Og kravene mine er:

 

- Dobbel basstromme pedal

- Enkelt å håndtere (flytte på det og pakke det ned osv)

- Forholdsvis bra lyd (krever jo ikke det beste av det beste, men så det er deilig å høre på :p )

- Fra en butikk som er til å stole på.

 

Her er det beste forslaget jeg har kommet til selv. Så hvis noen har et utsagn om det eller et bedre forslag så tar jeg gjerne imot det :) Jeg er ikke den mest drevne på trommer, men har lyst til å fortsette med det selv om jeg ikke får bråkt like mye før. Spiller også sammen med noen så vi kan kanskje kalle oss et "band", så hvis det er noen løsninger for åssen jeg får lyden opp og ut med dem så hadde det vært kjekt også.

 

takk

Lenke til kommentar
Så i den samrtclubavisa i dag at de har alesis-sett til 5000, og nå er det mesh-heads også, var vel vanlige padder før. Har ikke prøvd det, men har hørt den lydmodulen er ganske ok

 

http://www2.smartclub.no/elektro/

Trommesett fra smartclub... Det finnes vel bedre forretninger enn det som har litt mer peiling og litt bedre rutine på dette? Også var det vel ikke dobbel bass på den? :ermm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...