Gå til innhold

Kjipt å oppgradere med Vista.


Anbefalte innlegg

På den annen side begynner vel maskinene i dag å bli såpass bra at for flertallet vil vel gjerne ikke dette ha noe å si.(såfremt ikke noen deler ryker da)

7102115[/snapback]

 

Det er en utrolig dårlig grunn. Det er vanvittig mange som bruker Windows, så selv om gruppen som kommer til å lide pga lisensendringen er en vedlig liten prosentandel av den totale massen er det fortsatt snakk om millioner av brukere.

 

Uansett er det nok ikke verre enn å komme med en liten hvit løgn når man legger inn Vista med et nytt hovedkort. Ifølge Microsoft skulle man ikke lide hvis det var snakk om feil på hardware. Dermed kan man si at hovedkortet tok kvelden og at man ble tilsendt et nytt på garantien. Det burde imidlertid være unødvendig å gjøre seg til løgner for å kunne bruke et os på flere enn to hovedkort når man har kjøpt retail utgaven av Vista.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg satt faktisk akkurat og tenkte på å kjøpe en windows versjon (for første gang siden jeg begynte med data for 12-13 år siden)

 

Men når jeg ser dette, så blir det piratkopiering nok en gang, desverre.

7101905[/snapback]

 

 

hehe, da er vi i samme båt.

 

men er det noen som har snakket med ms om denne telefondelen?

 

når jeg leser denne tråden blir jeg usikker, og det fremstår for meg som om det er to mulige alternativer:

 

1. MS er fleksible når det kommer til å bytte av maskinvare etc så lenge man kommuniserer dette med dem

 

2. MS er i utgangspunktet negativ, men kan vise nåde, hvis man kan dokumentere -behovet- for å bytte t.d. hovedkort.

 

Sistnevnte innebærer for meg at man må forhandle og kjærbe hver gang man vurderer å bytte t.d. hovedkort. og sånne ting gir meg en ekkel smak i munnen.

 

Hva med campus/corporate lisenser?

Lenke til kommentar

Dette er jo helt vanvittig, og må jo være på grensen av lovverket! Man kjøper et fullverdig produkt, som du i praksis bare kan "bruke 2 ganger." Hvis de er så redde for pirater, bør de gjøre noen andre grep. enn dette. Man kjøper ikke en bil man kun kan bruke to ganger før du må ha ny heller.

 

For OEM, ja kanskje det er greit, siden OEM er regnet for kun én maskin. Men med retail som kommer til å koste f.a.o. 2000, og som i utganspunktet ikke er bundet til et produkt blir jo dette bare for dumt! Eier man ikke ting man kjøper lenger? Og kan man ikke bruke sine egne ting som man vil?

Lenke til kommentar

Jeg vurderer seriøst å snart gå over til Linux, så snart det er full støtte for alle spill med directx 10 støtte. Microsoft burde ikke ha monopol på directx da det er et 3d miljø for spill etc. Måtte EU gi Microsoft så mange bøter at det gjør vondt!!

Endret av Knightospr
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...