Gå til innhold

Billig gaming PC til 5-6.000


Anbefalte innlegg

Hei

 

Skal bygge en pc til en 5-6000 som skal hovedsakelig brukes til gaming, og trenger litt råd. Trenger bare selve boksen, kjøper skjerm o.l. utenom. Har lest litt rundt og satt opp ett oppsett, men vil gjerne høre hva dere som har litt mer peiling på dette synes? Er det mulig å presse prisen enda lavere (skulle som sagt helst vært under 6.000)?

 

Foreløpig oppsett

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Det hovedkortet du har valgt støtter ikke COre 2 Duo. DETTE Funker

 

ERllers så alt bra ut. Hvis du skal ned i pris ville jeg kanskje gått for DETTE XFX Geforce 7600GT. Jeg har dette kortet sjøl, og det er knall.Jeg drar WOW, BF2 + NFSU 2 på fullt, og Oblivion på MED. Alt dette helt laggfritt. Du får en mye bedre CPU på kjøpe enn den jeg har(Pentium D 805), og jeg tror det vil funke fett. :thumbup::w00t:

 

Ha en fin dag! :)

 

mvh Zaimmer! :)

Lenke til kommentar

Takker for tipsene! X1900gt skal visstnok være en del bedre enn 7900gs, og egentli samme pris (bare komplett som har det til 1595, resten til 1700+). Skal spille en del Oblivion og Gothic 3, så trenger den kraften jeg kan få :p Vet du om et annet hovedkort med passiv kjøling som støtter core 2 duo? Det du linket til var 400 dyrere enn det jeg hadde, skulle egentli gått ned i pris ikke opp :p

Lenke til kommentar

Seriøst, ikke tro at et kabinett med PSU til under 600kr er noe å satse på. Alle her tror at en kan få den kongemaskina for slikk og ingenting, men sånn er det dessverre ikke. Skal du ha billig maskin, bør du kjøpe AM2 eller 939, og ikke C2D. En får dessverre ikke i både pose og sekk.

 

Kan sikkert lage et AM2 eller 939-oppsett. Btw, tror 7900GS tar X1900GT i de fleste tester. *Sjekke*

Lenke til kommentar

Vet det er litt vanskelig å få til, men det er lov å prøve :p Tenker uansett ikke på en "topp" pc, bare en budsjettpc med hovedvekt på spilling.

 

Mener å ha lest at x1900gt tilsvarer 7900gt som er hakket bedre enn 7900gs..

 

Forskjellen på c2d og am2 er ikke så stor egentlig hvis du skal ha en dobbelkjerneprosessor (1200 på am2/939 mot 1500 på c2d), så det er like greit å ta c2d. Hvis ikke hovedkortene er en del dyrere da, det har jeg ikke fått sjekket.. Trodde sokket 775 tok c2d uansettt..

 

Kabinett kan uansett lett oppgraderes med tid hvis det viser seg å være nødvendig, derfor jeg har bare tatt et billig.

Lenke til kommentar

x1900gt - 1713,-

7900gt - 1595,-

Det er snakk om 118,- i forskjell så det er fint lite. Vil helst ha ati uansett, så jeg er egentlig ganske bestemt på det kortet.

 

Det som jeg lurer mest på er egentlig mest hovedkort og kabinett, og om jeg burde velge noe annet minne? Så disse minnebrikkene til ca samme pris, er disse bedre? Fant ingen hovedkort som støttet akkurat denne båndbredden..

Lenke til kommentar

Ja, gå for det minnet. Og, nei, ikke alle 775 HK støtter C2D. Faktisk er det veldig få. Alle med 965 chipset støtter, og de fleste med 975X, men sjekk. Noen med 945 støtter også.

 

Tror hvertfall du må øke budjsettet litt.

 

Og når jeg snakka om "kabinettet" så var det strømforsyningen jeg tenkte på, komponentene kan ligge på bordet...

 

KJØP EN SKIKKELIG STRØMFORSYNING. FSP, Silverstone, Enermax, MIST, Seasonic, BeQuiet, Hiper er aktuelle merker. Ikke kjøp Thermaltake, Chieftec, Raidmax, Q-tec osv...

Lenke til kommentar
Takker for tipsene! X1900gt skal visstnok være en del bedre enn 7900gs, og egentli samme pris (bare komplett som har det til 1595, resten til 1700+).  Skal spille en del Oblivion og Gothic 3, så trenger den kraften jeg kan få :p Vet du om et annet hovedkort med passiv kjøling som støtter core 2 duo? Det du linket til var 400 dyrere enn det jeg hadde, skulle egentli gått ned i pris ikke opp :p

7068045[/snapback]

 

Ta en titt sjøl i prisguiden du ;)

 

https://prisguiden.no/vis_kategori....25&submit=S%F8k

 

Grunnen til at jeg viste deg ASUS P5B er at det er bra. De billigere kortene har jeg ikke peil på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...