Gå til innhold

Enkelte spill hakker på Xbox


liffy

Anbefalte innlegg

Jeg har lagt merke til enkelte spill hakker på XBOX. Spillet jeg merker det mest på er Need for Speed: Hot pursuit 2. Her er det virkelig ille. Det er litt synd siden grafikken ellers er akseptabel og man vet hva XBOX er god for. Har også merket det på et par andre spill. Er det flere som har de samme opplevelsene? Er det ikke spillprodusentene som slurver med grafikkmotorene eller er det XBOX som har for lite med ressurser?

 

[ Denne Melding var redigert av: TST på 2002-11-05 16:10 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-11-05 15:20, skrev Ratatosk:

Nemlig. PS2 har en sinnsykt stor kundemasse, derfor blir den prioritert. Da hjelper det lite å ha best hardware, desverre.



 

men se på halo da.... det er jo wunderbar... i dette tilfellet er spillet kun laget til xbox... og se hvor max bra det er!

hoho....can't wait for halo2

Lenke til kommentar

Ja, eksklusive games er en bra ting for Xbox.

Skjønner ikke hvorfor Microsoft satser mer på dét istedenfor å sløse penger på kanapéer og lys-show for blaserte journalister.

 

Tenk om Xbox hadde hatt fire-fem eksklusive spill av Halo-kvalitet når den ble lansert. Jeg tror det hadde hatt en del å si. Akkurat nå har Halo rollen som Shenmue hadde for DC, og se åssen det gikk...

 

Hvorfor lage en dritbra boks, og så ikke utnytte alle fordelene maks? Synes liksom fremdeles at det ikke finnes noe spill til Xbox som gjør det.

 

Håper på Fable da...

 

 

Edit: "eksklusiv" - staving er gøy

Edit 2: Samme ord feil skrevet to ganger betyr selvfølgelig to edits. - Hvorfor gjøre ting enkelt.

_________________

Who messed with my anti-paranoia shot!?!?

 

<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: Ratatosk på 2002-11-05 16:08 ]</font>

 

[ Denne Melding var redigert av: Ratatosk på 2002-11-05 16:12 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-11-05 15:43, skrev Ratatosk:


Hvorfor lage en dritbra boks, og så ikke utnytte alle fordelene maks? Synes liksom fremdeles at det ikke finnes noe spill til Xbox som gjør det.


Edit: "eks
k
lusiv" - staving er gøy

_________________

Who messed with my anti-paranoia shot!?!?


<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: Ratatosk på 2002-11-05 16:08 ]</font>


 

se her...

http://www.xbox.com/halo2/halo2_announce.htm

 

ringer ingen klokker?

dette vil bli revolusjonerende som doom i sin tid!

 

merk deg ordene om grafikken og alt det i artikkelen...

:smile:

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-11-05 15:03, skrev Amped:

Hot Pursuit 2 er egentlig laget for ps2.

...Men så kjappet de seg å konvertere det til de andre konsollene + PC. (til samme release-dato som ps2-versjonen...)

og i alt hastverk fikk de ikke jobbet godt nok med det, tilpassing osv...


 

Xbox og Gamecube-versjonene av Hot Pursuit 2 er ikke ports av PS2-versjonen, men utviklet av andre firmaer (Know Wonder og EA Games) enn PS2-versjonen (Black Box).

Lenke til kommentar

Ok, jeg skal forklare litt her. Samtlige av de titlene som hakker på Xbox er EA spill. Tilfeldig? Neppe. Dette er helt bevisst gjort fra EA sin side. De har nemlig et ganske kjølig forhold til Microsoft, og har gått inn for å utgi de beste versjonene til PS2. Det er synd. NHL 2003, F1 2002 og NFS HP 2 er alle EA kreasjoner.

 

Noe av årsaken ligger i "krangelen" om Xbox Live og nett-spilling med konsoll. EA foretrekker Sony sin modell, som innebærer at hvert enkelt spillselskap kan kreve kundene for avgift i forbindelse med spilling over nettet. Det passer EA utmerket, da de har investert store summer i spillservere. Når da MS går ut med Xbox Live, og sier at de skal stå for all utbygging og administrasjon, så sier det seg selv at EA ikke vil være med på notene. Etter MS sin modell, så vil ikke EA tjene så mye som de ville gjort hvis de fulgte Sony sin modell.

 

Dette kan virke forholdsvis konspiratorisk, men er dessverre fakta. Dere må iallefall ikke lures til å tro at det er manglende maskinkraft som er årsak til hakkingen. Det er dårlig koding av spillmotoren.

 

Når det gjelder hakking i Halo, så skjer det i ca 0,001% av den effektive spilltiden. Det skjer under noen filmkutt, og helt mot slutte. Årsaken er ganske enkel: Bungie fikk 8 månder på seg til å porte hele tittelen over til Xbox. Når man ser det i det perspektive, så er det egentlig ganske imponerende å se hva de har fått til.

Lenke til kommentar

En del ganger (og særlig på PS2) skyldes 'hakking' og 'trege' spill problemer som har oppstått i konvertering fra NTSC til PAL.

 

Dette kan løses på Xbox: Spiller du i PAL60-modus? Dersom ikke, gå inn i Xbox' setup og forandre til PAL-60 og håp at TVen din støtter (alle ganske ny TVer gjør det). Du spiller da det originale NTSC-spillet, og hakkingen vil (sannsynligvis) forsvinne. Jeg gjør det, og ingen hakking i NHL da!

 

Eneste unntaket er visstnok Halo, som gjør seg best i PAL-50.

 

Dette er medisinen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...