Gå til innhold

Webutvikler for open-source prosjekt søkes


Anbefalte innlegg

Søker webdesigner / utvikler til webside. Websiden er tilnyttet et prosjekt på SourceForge. Du bør ha kunnskap om XHTML/CSS og PHP.

 

Selv har jeg et ønske om å jobbe mest mulig med selve prosjektet og minst mulig med websiden. Du vil derfor ha meget frie tøyler innenfor en viss ramme. Eneste kravet er at designet skal være "rent", funksjonelt og vises korrekt på de mest brukte nettlesere.

 

Webserveren har støtte for PHP4, og MySql4. Prosjektsiden vil fremover inneholde informasjon fra diverse sf.net-verktøy, blant annet news-feeds, og DocManager. Disse kan eksporteres for ekstern visning ved hjelp av XML-feeds. Det er ønskelig at du klarer å få til en slik synkronisering. Dette innebærer at prosjektgruppen bruker sf.net verktøyene for å legge inn ny informasjon, når en bruker er inne på websiden skal denne informasjonen hentes ut og vises på websiden. Det er en stor fordel om du tidligere har jobbet med revisjons-kontroll systemer som CVS eller SVN, da dette vil bli brukt for å lagre kildekoden til websiden.

 

Det er ønskelig at websiden reflekterer "sjelen" til prosjektet som skal utvikles. For å få tilgang til webserver, database og andre verktøy trenger du en brukerkonto på SourceForge.net. Dette er ikke noe du kommer til å tjene penger på, men vil du videreutvikle/vedlikeholde din kompetanse er du velkommen på laget. Dersom prosjektet blir en suksess vil websiden være en meget bra referanse å vise til senere ( dersom du har gjort jobben din skikkelig).

 

Timelønn: kr 0,-

Arbeidstid: Flexi

 

Linker:

Prosjektside

Webside (Det er denne som skal utvikles)

 

Websiden har ligget brakk siden midten av august, så det er nå ønskelig at denne skal oppdateres kontinuerlig. Gangen i arbeidet vil som regel være at jeg sender deg epost om nye oppdateringer som må ut på siden. Deretter legger du det til ved nærmeste anledning.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...