Gå til innhold

Premades i battlegrounds


Anbefalte innlegg

Skjønner ikke heelt hva rogue vs mage har med saken å gjøre når vi snakker om at folk med mye bedre gear er totalt overlegne folk med dårligere gear...

 

Men jeg tar som oftest mages 1on1 med roguen min hvis vi har ca. likt gear.

Cheap shot + Gouge raskt (jeg er hemo så cheap shot koster 40 energy) overrasker jeg magen litt rekker han ikke blinke før gouge er på plass, 75% chance for ekstra combo point på cheap shot så 3 + 1 combo points = 4 combo cold blood evis ~1500dmg.

Det tar mages til rundt 30% hp i løpet av sekunder og så har jeg blind hvis blink og vanish hvis frost nova(pluss jeg har preparation), frost mages er >vanskeligere< men ikke for vanskelig, de pleier gå ned de også.

 

Men har magen mye bedre gear overlever den glatt og nuker meg ned med et par spells. :thumbdown:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nok en kveld med bg unnagjort. I WSG har det ekstremt mye premades. Tror det har vært 80% av de WSG jeg har gjort unna. Kan kanskje ha noe med at det er helg å gjøre. Blir selvfølgelig slaktet, gang på gang på gang :-) Ikke bare av 1, neida 4-5 i slengen :dribble: Er så ille at man likegreitt kan sette seg på taket og bare se på det som skjer nede i basen :no: For pug meg, så er det ikke mye å hente de minuttene WSG står på. 4 HK blir det ikke mye honor av.

 

Nå har jeg ikke spilt WOW så mye. Men hvorfor har ikke AV muligheten for gruppepåmeldinger, på lik linje med WSG og AB?

Lenke til kommentar

Om du vil ha rank spiller du i premade.

 

Er ikke noe gøy å:

 

- spille i pug og møte premade hele tiden

- spille i premade å møte pug's hele tiden

- spille i premade å møte premades HELE TIDEN

 

Det er en løsning på dette her.

 

alt+f4

 

Vent på BC.

 

EDIT: Og, gear vs skill diskusjoner har ikkeno med dette å gjøre.

Endret av nazrm
Lenke til kommentar

Har mer eller mindre kuttet ut AB og WSG nettopp på grunn av premades. I en PUG vil enkelte feige ut så snart de ser 10 commanders og 5 field marshals fra samme server, og de som blir værende, vet at det ikke er noe poeng i å gjøre et forsøk engang. Like greit å la dem cappe 5 flagg og få det kjapt og smertefritt over.

 

Og, uansett om man kommer med grønt eller blått gear, når en warrior med 10k hp og et tog av healere charger deg, så har det ingenting å si. Du er død uansett om du har 3000 eller 6000hp.

Lenke til kommentar

Det som er utrolig gøy er når du er i en pug i wsg, og du slår en premade gruppe. problemet med pug vs premade er vel ikke bare gear forskjell, men at en premade som regel har bedre kommunikasjon og koordinasjon.

 

Har spillt AB for det meste i det siste, og i min battlegroup så er kanskje 1 av 10 kamper mot premade, resten er pug mot pug.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...