Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Tungstartet Audi A6 90hk tdi


Matkaaja

Anbefalte innlegg

Bilen min starter greit så lenge det er varmt og fint i været. Det er på vinteren problemene melder seg. Er det under 5 grader må jeg file litt og det blir verre jo kaldere det er. Når motoren er varm er det ingen problem. Nå i dag har jeg byttet en metallklump som ikke likner på en glassikring med en glassikring i en sikrings/releboks på torpedoveggen. Nå får jeg lys i testlampen så jeg venter på kulda og krysser fingrene..

 

Høres ikke ut som vi har hatt helt samme problem likevel da.

Tusen takk for hjelpa så langt!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Nå har det endelig blitt vinter. Dermed ble bilen umulig igjen. Tungstarta som aldri før, og nå lekker kjølesystemet som en sil... Ekspansjonstanken var helt tom på mandag, fylte den opp, og i går, torsdag var den tom igjen. Det _må_ jo være en lekkasje i en slange et sted... Men jeg begynner å helle mot at toppakningen må undersøkes.. om det lekker litt kjølevæske inn i en sylinder.. Når bilen starter går den litt ujevnt de første rundene, det høres ut som det er en sylinder som må dras i gang. Har satt den på verksted nå.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har hatt en del like symptoner på min diesel også,og det jeg fant ut var at det sitter en starføler på motoren.Denne var slitt noe som resulterte i at bilen ikke fikk rett tidspunkt på startprosedyren i bilens computer.Dette må du til et elektroverksted for å finne ut av.Tar en time for verkstedet å finne ut,men sjekk først om du har denne føleren,gjerne hos merkeverksted.Og sjekk samtidlig glødepluggene.Vet du har kontrollert disse,men hvis du først er inne til sjekk,ta for sikkerhetsskyld en kontroll til.Lykke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...