Gå til innhold

Ditt forhold til alkohol


-Petter-

Anbefalte innlegg

Drikker en gang iblant i helgene.. Er 15.

 

Nå på lørdag shotta jeg ca. 0,4l 50% HB.. Ikke noe særlig. Først lånte jeg en sykkel og tryna, merket ikke noe særlig da, men på søndag la jeg merke til et par sår her og der.

Så gikk jeg og et par kamerater ned på stranda, en fyr spurte om det var jeg som slo han istad. Jeg sa nei og spurte om det var han som het Geir (en jeg hilste på tidligere samme kveld), han ble litt sur og lurte på om jeg ville ha juling og jeg sa visst: nei, men du kan få en klem.. Slapp heldigvis unna med det :p Så lurte en kamerat meg til å dra hjem for å hente skateboard, jeg spydde et par ganger på veien hjem og orket ikke noe mer. Lå og spydde hele natta også. Vanlig fyllesjuke? Har aldri spydd så mye før :hmm: Kan hende det var noe med kebaben jeg spiste, eller kanskje det ikke var helt bra HB.

 

Liker bedre å drikke noen øl og ha det moro enn å være helt drita.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest member-101642

Jeg drikker aldri, og har heller aldri drukket. Skal holde det gående slik så lenge jeg greier. Omtrent alle andre på min alder drikker, men jeg ser ikke poenget med å rave rundt drita hver eneste helg.

Lenke til kommentar
Vi har en liten tullekonkurranse om å ha høyest promille før vi drar på byen.

8043881[/snapback]

Hva får vinneren?

8483011[/snapback]

 

Respekt! Neida.

Er mer at taperen blir hengt ut og blir "tvingt" til å hølje nedpå litt før taxien kommer.

Likevel er det bare på morro og vil ikke vedkommende drikke mer, så tvinger vi ikke.

 

Denne helga hadde jeg 2,1 i promille kl 11:00 dagen etter. Da hadde jeg stoppet å drikke 02:00 på natta. Da var jeg for dritings på byen, kunne gjerne hatt litt mindre. Jeg begynte jo faktisk å drikke 14:00 på formiddagen på lørdag og tåler temmelig mye siden jeg har drukket så og si hver helg. Så kan ha ganske høy promille uten at jeg blir særlig påvirket.

 

Jeg er likevel enig med flere her at fyll i seg selv er litt teit, og har lovet meg selv å roe ned drikkinga. Var en liten fase i livet som gjorde at jeg begynte med skikkelig fyllekule hver helg.

 

P.g.a oppveksten var jeg så og si avhold fra alkohol helt til en alder av 21. Drakk litt før det, men maks 2 ganger i året og da begrenset jeg meg veldig. Så etter det snudde det helt. :hmm:

Lenke til kommentar

Har aldri drukket og de eneste gangene jeg skulle komme til å drikke på er hvis det er i moderate mengder i greie omgivelser. Å drikke seg total dritings på fest med masse syke mennesker er ikke et alternativ.

 

Alle i klassen min (har nettopp flyttet hit) drikker støtt og stadig, og de prater ofte hvor mye idiotisk tull de gjør. Skjer ting som jeg er glad jeg ikke opplever selv.

Lenke til kommentar

Drikker sannsynligvis altfor mye mtp. hva godt er, men trives godt med situasjonen per nu. Har alkoholisme i familien på farssiden, så er redd at jeg lurer meg selv til å tro at jeg har et problem. Men akkurat nå går det greit.

 

Hadde en periode hvor jeg drakk opptil to kasser hver helg. Har trappet ned en del pga. trening nå, men drikker som regel hver lørdag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...