Gå til innhold

Hvordan steke det perfekte speilegg?


the_fire

Anbefalte innlegg

Skrevet
Snip

6791268[/snapback]

 

Hør på mannen, pass på at det er smør, melange er ikke smør. Også kverner noen av oss sort pepper over egget. "Celebrating diversity"

 

Uff, nattmat nå. (Da blir det vel seks egg totalt idag da...)

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Ser mange misforstår ordet Speilegg ja. Det er da meningen plommen ikke skal være stekt eller snudd, så det skinner i den, altså "speil". Når den knuses i panna blir det det som på engelsk kalles "Scrambled eggs". Røres alt sammen i en gugge blir det omelett. Speilegg er speilegg, that's it.

 

Bruker man for sterk varme blir hviten viskelæraktig og svart rundt kantene, føles som å spise lær.

Perfekte for meg er å steke på passe varme, 4/6, også kjapt hive det rundt og steke bare 5-10 sekunder på andre siden så det ikke er noe hvit guffe på oversiden, men plommen fortsatt erhel og rennende.

Endret av Bitex
Gjest medlem-105476
Skrevet

Når jeg steker egg knuser jeg alltid plomma og steker eggene helt gjennom. Spiser dem alltid på passe tjukke brødskiver med masse Vita og en god del salt på. Ifølge kompiser og familiemedlemmer er brødskivene mine dobbelt så tjukke som de skal være, men jeg synes det er passe :p da slipper jeg å steke så mange egg :D

Gjest Bruker-95147
Skrevet
Når jeg steker egg knuser jeg alltid plomma og steker eggene helt gjennom. Spiser dem alltid på passe tjukke brødskiver med masse Vita og en god del salt på. Ifølge kompiser og familiemedlemmer er brødskivene mine dobbelt så tjukke som de skal være, men jeg synes det er passe :p da slipper jeg å steke så mange egg  :D

6808605[/snapback]

 

Med andre ord, den fødte latsabb ... :p

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...