Gå til innhold

- Grunnleggende systemenhet


Calc

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg har en Inspiron 6400 og har reformatert..Trodde jeg hadde installert alle drivere og slikt men i Enhetsbehandlingen er det slike stygge gule utropstegn..3 stk Grunnleggende Systemenhet og 1 stk Modem Device on High Definition Audio Bus.. Noen som har peiling hva dette kan være?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fjerne drivere gjør du via enhetsbehandling:

 

Trykk på Windowstast og Pause/Break-knappen for å få opp Systemegenskaper. Trykk på fanen Maskinvare og deretter Enhetsbehandling. Dobbelklikk på enheten du vil fjerne driveren til og trykk på fanen Driver. Her kan du få fjernet driveren.

 

Installer så _alle_ driverne fra drivercd'en i rekkefølgen de kommer opp. Ta én og én av gangen. Du skal ikke trenge å restarte maskinen etter hver driver. Du trenger kun å vente til den enkelte driveren er installert, så trykk nei på evt. beskjeder om å restarte.

 

Når alle driverne er installert restarter du maskinen. Dukker det opp gule utropstegn i Enhetsbehandling kan du gjøre følgende:

 

Gå inn i Enhetsbehandling og dobbeltklikk på en av enhetene som har gult utropstegn. Trykk deretter på fanen Detaljer. Noter deg strengen som begynner med f.eks

PCI\VEN_10B7&DEV_9055&SUBSYS_905510B7 (du trenger ikke skrive opp det som kommer etter SUBSYS-verdien).

 

Gå inn på Google og skriv inn strengen. Da får du sikkert en haug med treff som forteller deg hvilken type maskinvare dette er.

 

Da kan du gå inn her:

 

http://support.euro.dell.com/support/downl...c=no&l=no&s=gen

 

Skriv inn service-ID'en (=servicetag) og trykk enter. Da får du opp aktuell maskinvaredrivere for din maskin. Gå til kategorien som "matcher" med treffene på Google. Last ned og installer.

 

Hjelper ikke dette så.....

 

;)

Endret av zacka
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...