Jump to content
Sign in to follow this  
larseko

K750i uten ringesignaler/kortsluttet?

Recommended Posts

For en stund tilbake begynte det å utvikle seg problemer med joysticken på K750ien. Etter tips fra andre så prøvde jeg å blåse vekk rusk og skit med komprimert luft. Det jeg glemte/ikke tenkte på var å skru av mobilen før jeg gjorde dette. Jeg tenkte ikke på at denne luften er kald, og at det kan oppstå kondens.

 

Det sier seg selv at det ikke er så bra for mobilen, og man får fort en "fuktskade" (les: kortslutning) hvis det går strøm gjennom kretsene. Jeg er ikke 100% sikker på om det var akkurat etter denne behandlingen at problemet oppsto, men etter et par dager oppdaget jeg at folk hadde ringt og sendt meldinger uten at jeg hørte dem, så det er nærliggende å tro det.

 

Er det noen som har vært borti noe lignende? Er jeg helt lost her, eller kan det være mulig å fikse? Jeg tenker ikke lenger på garanti/reklamasjonsrett på denne telefonen, for den har hatt sine turer i gulvet også. Jeg har åpnet mobilen og tittet litt rundt/fjernet litt rusk her og der (med det resultat at joysticken i alle fall fungerer nå), men uten noe resultat.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...